Nově na Netflixu: Jeden z nejnapínavějších seriálů posledních let se dočkal i čtvrté řady

Nově na Netflixu: Jeden z nejnapínavějších seriálů posledních let se dočkal i čtvrté řady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedná se o jeden z nejpoutavějších (a pro hodně fanoušků možná i ten nejpoutavější) seriálů na Netflixu. Dnes konečně začíná čtvrtá sezóna a je třeba odhalit další velké tajemství – tentokrát ale už naposled. Páté sezóny „Hříšnice“ se už asi nedočkáme.

Úspěch díky kvalitě

První sezóna „Hříšnice“ se v roce 2017 stala skutečným hitem a dokázala inspirovat fanoušky thrillerů a záhad po celém světě. Seriál má nyní čtyři sezóny a po celou dobu si udržel velmi zajímavou atmosféru, a to především díky skvělým hereckým výkonům a chytře napsanému scénáři. Vysoké napětí nechce skončit ani v nové sezóně, která je nově dostupná na Netflixu.

Všech osm epizod čtvrté sezóny je nyní k dispozici na streamovací službě a znovu ukazují, že klasický princip „whodunit“ funguje i obráceně. V „Hříšnici“ většinou nejde o nalezení pachatele, ale o objasnění motivů jeho činů.

Nová destinace, stará práce

Po událostech ze třetí řady odešel detektiv Harry Ambrose (Bill Pullman) do důchodu. Vysloužilý policista odcestuje na ostrov Hanover v severním Maines společně se svou partnerkou Sonyou (Jessica Hechtová), aby si oddechli od stresujícího života. Dovolená však dopadne úplně jinak, než by si dvojice původně představovala.

Poblíž prázdninového místa Ambrosových dojde k hrozné tragédii. Dcera Percyho Muldoona (Alice Kremelbergová) se stane obětí strašlivého zločinu a Harry je bez okolků vtažen do probíhajícího vyšetřování. Harry rychle tuší, že za zřejmými stopami se skrývá mnohem špinavější záhada.

Podle Netflixu se jedná o poslední řadu seriálu, ale jak je zrovna u tohoto producenta vlastních produkcí známo, není vyloučeno, že se přece jen najde čas a rozpočet pro pátou řadu.

 

Zdroj: