Lehce erotické tituly, které najdete na Netflixu

Lehce erotické tituly, které najdete na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Můžete zkusit třeba seriálového rekordmana ve sledovanosti v roce 2020 nebo film z prostředí francouzského luxusního nevěstince, kde dívky nejen těší mocné zákazníky, ale také zajišťují majitelce podniku společenský vliv.

Hříšná touha

  • Mexiko, 2020–2022, 1. série – 18 epizod (hodnocení 73 %), 2. série (od 2. února) – 10 epizod

V obsazení budete asi marně hledat známé tváře, mexická tvorba u nás není moc rozšířená. Leticia López Margalli napsala scénář, který oživil režisér Kenya Marquez.

Někomu se může zdát, že jde o mexickou telenovelu, ale není tomu tak. Kombinací kriminální zápletky a erotiky vznikla podívaná, která se možná trefí do vašeho gusta. A pokud ne, i tak se pobavíte. Maite Perroni, která je ve své zemi oblíbenou zpěvačkou, si zkusila i jiný žánr a sluší jí to. Erotické scény jsou sexy a vzrušující, ale nikoho nepobouří. Zápletka je hodně komplikovaná a vyžaduje soustředění.

První sezóna, která přistála na Netflixu v roce 2020, byla po prvním měsíci na streamu nejsledovanějším neanglicky natočeným titulem a Netflix uvedl, že seriál sledovalo 35 milionů diváků. To už naznačovalo, že se pravděpodobně dočkáme pokračování. Druhá série vyjde za pár dní a měla by objasnit některé nedořešené situace z první série. Děj by měla uzavřít.

Madame Claud

  • Francie, 2021, životopisný film

Madame Claud je dramatický příběh ze skutečného života francouzské strážkyně nevěstince Fernande Gruditové. Ta se zkusila prosadit v mužském světe a vytvořila pomocí svých děvčat systém, který jí měl pomáhat upevňovat pozici ve společnosti a ve světě obchodu. Madame Claude chtěla moc, peníze a respekt. Věřila, že ženy v posteli umí zkrotit každého muže. Film, který má erotický náboj, je o jejím vzestupu a pádu. Děj je zasazený do 60. let 20 století. Kromě Madame Claud (Karole Rocher), se zaměřuje na postavu Sidonie (Garance Marillier), mladé ženy, která právě nastoupila do nevěstince. Jejíma očima divák sleduje život Madame, která sama začínala jako prostitutka. Z ničeho postupně vybudovala luxusní salón pro nejbohatší a nejvlivnější může města.

 

Zdroj: