Diskuze

Helena Růžičková v životní dramatické roli: „Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes!“

Helena Růžičková v životní dramatické roli: „Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes!“
Právě tímto úslovím Anna Urbanová v podání Heleny Růžičkové dodávala v těžkých dobách sílu nejen sobě, ale všem lidem kolem sebe. Helenu Růžičkovou si všichni pamatujeme jako komediální herečku, ale v tomto šestidílném seriálu předvedla, že ani silná dramatická postava jí není cizí.
Zpět na celý článek

Právě tímto úslovím Anna Urbanová v podání Heleny Růžičkové dodávala v těžkých dobách sílu nejen sobě, ale všem lidem kolem sebe. Helenu Růžičkovou si všichni pamatujeme jako komediální herečku, ale v tomto šestidílném seriálu předvedla, že ani silná dramatická postava jí není cizí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice ledových královen: Skyler je nepříjemná a Blanka zabíjí pohledem
02.12.2022

Ulice ledových královen: Skyler je nepříjemná a Blanka zabíjí pohledem

Po návratu z Amsterodamu je Skyler z nějakého důvodu pěkně otrávená. Co jí vadí? Báře to nejde do hlavy. Provedl jí snad něco Franta? A proč se...

Bára se dnes vrátí z Izraele! Po vřelém přivítání přijde ledová sprcha
24.11.2022

Bára se dnes vrátí z Izraele! Po vřelém přivítání přijde ledová sprcha

Po měsíci odloučení se Bára už nemohla Františka dočkat. Radostně se s ním přivítá a nechá se odvést do ložnice, kde však romantickou chvíli...

Krásná pohádka Honza málem králem znechutila režiséra Bořivoje Zemana tak, že už nic dalšího nenatočil
23.12.2022

Krásná pohádka Honza málem králem znechutila režiséra Bořivoje Zemana tak, že už nic dalšího nenatočil

Bořivoj Zeman se rozhodně za svou režisérskou práci nemusel stydět. Jako režisér je podepsaný pod díly jako Pyšná princezna, Dovolená s Andělem,...

Má Ondřej Pavelka s Karlem Roklem ze ZOO společného ještě něco jiného kromě bezvadného charakteru, zásadovosti a férovosti?
09.12.2022

Má Ondřej Pavelka s Karlem Roklem ze ZOO společného ještě něco jiného kromě bezvadného charakteru, zásadovosti a férovosti?

V seriálu ZOO, který vysílá FTV Prima od ledna 2022, hraje velké množství populárních a oblíbených herců. Mezi ně stoprocentně patří Ondřej Pavelka...

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj: Děsí ji, že když bude lenošit, zastaví se svět
01.12.2022

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj: Děsí ji, že když bude lenošit, zastaví se svět

Naše psychika je velmi zrádná věc. A i když nám napovídá, že to, co děláme, je správné, protože nás to těší a jsme spokojení – tak už vzápětí nám...

Růžence z pohádky Jak se budí princezny udělal její princ čtyři děti a vzal nohy na ramena
21.09.2022

Růžence z pohádky Jak se budí princezny udělal její princ čtyři děti a vzal nohy na ramena

Marie Horáková, která je dnes spíše známá jako Marka Míková, má 62 let a už 7 vnoučat. Vypadá spokojeně a chodí rozdávat radost nemocným dětem a...

Ulice: Jak s Karlou zamává dopis na rozloučenou? A na koho narazí osamělý Alex?
31.08.2022

Ulice: Jak s Karlou zamává dopis na rozloučenou? A na koho narazí osamělý Alex?

Co nás čeká v 4314. dílu Ulice? Útěk do školy, přípravy na první třídu i daleký odjezd, trable s láskou i bez ní, ale i zákeřný pokus o získání...

Vzpomínáte na Ludmilku z Četnických humoresek? Je to stále kočka a zraje jako víno
20.08.2022

Vzpomínáte na Ludmilku z Četnických humoresek? Je to stále kočka a zraje jako víno

Nedávno byla herečka, která zůstala celou svou divadelní kariéru věrná Brnu, na návštěvě v pořadu Karla Šípa a možná vypadá ještě lépe než před...

Ulice: Gábinu čeká kontrola na onkologii. Jirka se jí úplně zapomene zeptat, jak dopadla. Proč?
29.11.2022

Ulice: Gábinu čeká kontrola na onkologii. Jirka se jí úplně zapomene zeptat, jak dopadla. Proč?

Anežka je nadšená školou v Drážďanech a Michal se zase nemůže dočkat Žofky. Ta ho však tentokrát odmítá. Jirkovi Hermanovi se snad blýská na lepší...

Ulice: Polepšený Jirka Hložánek si zvolil trochu jiný životní směr
03.10.2022

Ulice: Polepšený Jirka Hložánek si zvolil trochu jiný životní směr

Dříve byl jedním z největších floutků mezi mladší generací postav Ulice, nyní se vrací zpět jako politik, který se jako člověk poučil z vlastních...

Diskutujte

Nejnovější diskutované