Diskuze

Helena Růžičková v životní dramatické roli: „Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes!“

Helena Růžičková v životní dramatické roli: „Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes!“
Právě tímto úslovím Anna Urbanová v podání Heleny Růžičkové dodávala v těžkých dobách sílu nejen sobě, ale všem lidem kolem sebe. Helenu Růžičkovou si všichni pamatujeme jako komediální herečku, ale v tomto šestidílném seriálu předvedla, že ani silná dramatická postava jí není cizí.
Zpět na celý článek

Právě tímto úslovím Anna Urbanová v podání Heleny Růžičkové dodávala v těžkých dobách sílu nejen sobě, ale všem lidem kolem sebe. Helenu Růžičkovou si všichni pamatujeme jako komediální herečku, ale v tomto šestidílném seriálu předvedla, že ani silná dramatická postava jí není cizí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Roman Štabrňák ze seriálu ZOO, tento talentovaný herec má dnes narozeniny. Kolik byste mu hádali?
22.08.2022

Roman Štabrňák ze seriálu ZOO, tento talentovaný herec má dnes narozeniny. Kolik byste mu hádali?

Romana Štabrňáka můžeme v posledních letech vídat v televizi poměrně často a pravidelně. Tento talentovaný herec objevující se mimo jiné v seriálu...

S Xenkou na Farmě (2): Hned byla vybraná dělat služku, mládí a příjemný vzhled se neodpouští
05.05.2022

S Xenkou na Farmě (2): Hned byla vybraná dělat služku, mládí a příjemný vzhled se neodpouští

Už od první chvíle je jasné, že „měšťáci“ nemají o svých venkovských protivnících moc valné mínění a považují je za zanedbané hlupáky. Venkovani si...

Kritici si jsou jistí: Tato nová komiksová adaptace bude nový hit na Netflixu
22.04.2022

Kritici si jsou jistí: Tato nová komiksová adaptace bude nový hit na Netflixu

Příběhy o dospívání jako například „Proč? 13x proto“, „Tenkrát poprvé“ a „Sexuální výchova“ jsou pravidelnými hity Netflixu. Podobný úspěch...

Česká vlajka v seriálu Teorie velkého třesku
16.07.2022

Česká vlajka v seriálu Teorie velkého třesku

Sheldon Cooper má rád vlajky, o tom není sporu. Každý věrný fanoušek sitcomu Teorie velkého třesku ví, že dokonce moderuje vlastní internetový...

Survivor Česko & Slovensko (27): Veronika oplakává svou královnu, Chili slibuje pomstu. A hádejte, kdo si vybojoval imunitu
14.04.2022

Survivor Česko & Slovensko (27): Veronika oplakává svou královnu, Chili slibuje pomstu. A hádejte, kdo si vybojoval imunitu

58. den na ostrově se nese stále v duchu Vláďova herního tahu, kterým se zbavil Nikol. Chili se musí vypořádat s tím, že jistota silné trojice už...

Znáte všechny aktuální dětské herce z Ulice?
28.06.2022

Znáte všechny aktuální dětské herce z Ulice?

Protože je Ulice rodinným seriálem, nabízí prostor také pro dětské a nezletilé herce. Které z nich jste si v seriálu oblíbili nejvíce? Je to Šimon...

Umí péct bagety, mají lahodnou kuchyň a nikdo není tak romantický jako oni. Nejlepší filmy z Francie
21.07.2022

Umí péct bagety, mají lahodnou kuchyň a nikdo není tak romantický jako oni. Nejlepší filmy z Francie

O Francouzích se říká, že se již narodili s romantickými geny. Přece jen jsou především v amerických filmech zobrazeni jako lamače srdcí a svůdní...

Sidonie Novotná dobrodincem? Jak pomohla ZOO tentokrát?
23.06.2022

Sidonie Novotná dobrodincem? Jak pomohla ZOO tentokrát?

Ředitelce Roklové chyběla kvůli Hruškovi na účtu ZOO výrazná částka. Jestli na to přijde kontrola z finančního úřadu, čeká ji nejspíš rychlá...

Pavel Novotný z Ulice slaví dnes narozeniny
13.05.2022

Pavel Novotný z Ulice slaví dnes narozeniny

Kulatiny má za sebou, a tak herci Pavlovi Novotnému z Ulice nezbývá nic jiného, než 13. května sfouknout svíčky na svém 61. narozeninovém dortu. K...

Podívejte se na ty nejlepší romantické komedie všech dob
24.06.2022

Podívejte se na ty nejlepší romantické komedie všech dob

Když máte den blbec, když se vám nic nechce, anebo naopak, máte náladu na sladké ukončení dne, není nic lepšího, než si udělat pohodlí na pohovce,...