Je chyba ve výchově nebo v učitelkách v mateřské škole? Skyler z Ulice má jasno

Je chyba ve výchově nebo v učitelkách v mateřské škole? Skyler z Ulice má jasno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci, kteří tušili, že návrat Skyler do Česka nevěstí pro vztah Báry a Franty nic dobrého, měli úplnou pravdu. V Česku je Skyler sice jen chvíli, ale od samého začátku jsou výměny názorů u Franty a Báry na denním pořádku. Bára totiž tvrdí, že je Chris nevychovaný a potřebuje pevnější ruku... Jenže vykládejte to matce, která ví všechno nejlépe!

Jedna školka střídá druhou a pod tíhou nákladů na Chrise se Franta pořádně prohne 

Franta se na Chrise neskutečně těšil. To ale ještě nevěděl, že mít Chrise blíž u sebe ještě nemusí nutně znamenat trávit s ním více času. Ukázalo se totiž, že obyčejná školka Chrisovi nevyhovuje. Prý se mu tam smáli za jeho přízvuk. Ranní docházky do školky tak byly pokaždé dramatické, až se Skyler rozhodla, že školku zkrátka vymění za takovou, kde Chrise zvládnou.

Ani na chvíli si však nepřipustila, že je chyba v její výchově. Vždyť Chris nemá žádný režim ani hranice. Pokaždé, když se nudí, má po ruce tablet, který mu Skyler vůbec nedávkuje. Skyler totiž vidí jen sebe a svou kariéru. Ani její máma s tátou s tím nic nezmohli, jak by s tím asi mohla pomoct Bára? Ta se totiž s Chrisem nemaže. Tablet mu chtěla zabavit a on ji na oplátku kousl.

To Báru naštvalo. Ještě víc popuzená však byla, když celou situaci Chris otočil proti ní. Prý ho uhodila! A Skyler mu to spolkla i s navijákem. Skyler sice má velké mezery ve výchově, ale co se důvěry ke svému dítěti týče, ta je stoprocentní... Jen jestli Chrisovi neprokazuje spíše medvědí službu. Tak si tedy Chris prosadil novou školku. Jenže ta bude stát minimálně desítku měsíčně. Jak tohle Franta utáhne? Skyleřiny příjmy jsou nejisté. Naštěstí se Bára nabídla, že mu na nájem bude přispívat. 

Každý, kdo Chrise a Skyler jen trochu zná, má jasno v tom, že pokud někdo nezasáhne, vyroste z Chrise rozmazlený spratek. Už teď jím je a může to být o dost horší. Jenže Skyler se tak trochu těžko vysvětluje, že vychovávat by měla především ona. Skyler místo toho obviňuje všechny okolo, jak jsou na Chrise, na její zlatíčko, všichni zlí.

Celá situace je zlá v tom, že ani Anička Frantovi finančně nevypomůže, zdroj: Tv Nova

Anička finančně nepřispěje, ale Chrise může alespoň trošku srovnat

Celá situace je zlá v tom, že ani Anička Frantovi finančně nevypomůže. Sama totiž má co dělat, aby po zaplacení nájmu s penězi vyšla. S čím by ale Skyler a Frantovi pomoct mohla, to je výchova malého Chrise. Mohla by ho třeba častěji brát ven, aby nebyl pořád jen na tabletu. Zároveň by ho mohla sociálně otužovat, zkrátka vychovávat tak, jak to dělala u Franty a Emy. V jednání s dětmi je Anička dobrá a i u takového rošťáka, jakým je Chris, by mohla bodovat.

Vždyť zvládla i Sáru! A to už je co říct. Její touha pomáhat tedy bude znovu naplněna. Pokud by však na občasné hlídání Chrise kývla, bude si muset se Skyler a Frantou vyjasnit pár věcí. Například by jim měla sdělit, že na finančně nákladné výlety zkrátka nemá. Skyler totiž brala jako samozřejmost fakt, že Anička půjde do aquaparku místo ní, i fakt, že ho celý zacvaká. A to se nedělá!

Zdroj článku:
  • Autorský text