Sourozenci slavných, co dělají a jak se jim žije ve stínu slavného bratra či sestry?

Sourozenci slavných, co dělají a jak se jim žije ve stínu slavného bratra či sestry?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Žít ve stínu sourozence nemusí být úplně jednoduché. Obzvlášť, když vašeho bratra nebo sestru zná celý svět. Kdo jsou sourozenci slavných a jaké spolu mají vztahy?

Lisa Gillan

Talent a lásku k filmovému průmyslu mají v téhle rodině pravděpodobně v genech. Jméno herečky vám nejspíš nic neřekne. Lisa Gillan je starší sestrou herečky Julie Roberts a zároveň tetou Emmy Roberts, (pozn.: Emminým otcem je Eric Roberts, který je ze sourozenců nejstarší.)

Lisa Roberts Gillan se rovněž uplatnila jako herečka. Známá je především z rolí ve filmech, kde se objevila po boku své slavnější sestry Julie Roberts. Prvním takovým snímkem byla romantická komedie Zbožňuju trable z roku 1994. Se sestrou si dále zahrála například v komedii Nevěsta na útěku (1999). Kromě herectví se věnuje i produkci, na svém kontě má řadu televizních filmů, krátkých filmů a dokumentů.

Obě herečky si nadmíru dobře rozumí, Julia na své sestře oceňuje především její laskavost a velké srdce. Stále jsou v intenzivním kontaktu a pro Julii je její rodina velmi důležitá.

Douglas Pitt

Příjmení prozradí příbuzenskou vazbu na první pokus. A slavní sourozenci nezapřou ani podobu. Douglas je mladším bratrem slavného hollywoodského fešáka.

Americký podnikatel se však proslavil v úplně jiném oboru než herectví. Je investorem a věnuje se také filantropii. Úspěch mu přinesla firma ServiceWorld Computer Center, která se věnuje počítačovému poradenství.

Slavní sourozenci jsou si velmi blízcí, a přestože se každý věnuje jinému oboru, mají spolu báječný vztah. Douglas například hlídal Bradovy děti, když herec v roce 2011 propagoval v Mexiku film Moneyball.

Antonia Kidman

I tady napoví, jak se to s příbuzenskou vazbou má, nejen příjmení, ale i vzhled. Mladší sestra je slavné rusovlasé herečce Nicole Kidman velmi podobná.

Také tahle kráska inklinuje ke kamerám, živí se v rodné Austrálii jako novinářka a televizní moderátorka. Je ve své branži úspěšná, stala se dokonce držitelkou ASTRA Awards. Uvedla, že v minulosti ji ovšem trochu trápilo to, že žije ve stínu své slavné sestry, s věkem se s tím naštěstí ale dokázala lépe vyrovnat.

Tyhle dámy dnes pojí vzájemně silné pouto, které se nezdráhají dát najevo. K jubilejním 50. narozeninám, které její stále půvabná sestra slavila loni, jí Nicole poslala dojemné vyznání na Instagram, ve kterém doslova napsala, že svou sestru opravdu miluje.