FilmTip na víkend: Bláznivá, zatracená láska

FilmTip na víkend: Bláznivá, zatracená láska
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že láska není žádná věda? S tím manželé Weaverovi rozhodně nemohou souhlasit. V lásce nás totiž různé události nutí dělat různé věci, občas i ty bolestivé. Crazy, Stupid, Love je příjemná večerní oddechovka.

Duo Steve Carell a Ryan Gosling

Že vám spojení hvězdy kanclu a hollywoodského hezouna nejde dohromady? Nenechte se zmást, jde jim to spolu vskutku bravurně. Steve Carell ztvárnil ve filmu postavu Cala Weavera, jehož manželství už dlouho stojí na mrtvém bodě. Přesto ho překvapí zjištění, že mu byla manželka nevěrná a chce se s ním rozvést. Cal se proto odstěhuje a svůj žal začíná utápět ve vodce s brusinkovým džusem.

V baru si jej ale všimne Jacob v podána Ryana Goslinga, aby taky ne, když Cal na celý lokál vyřvává, že ho opustila žena. Jacob se rozhodne, že Calovi pomůže postavit se zpátky na nohy. Pomůže mu s novou garderobou a postupně ho učí, jak balit dámy v baru. Cal totiž není příliš zkušený, za celý svůj život měl totiž jen jednu ženu. Tak či tak, brzy se rozhoupe a zdá se, jako by na svou manželku zapomněl.

Cal obětí nedorozumění

Ačkoliv to Cal tuší, již od samého začátku je do něj zamilovaná středoškolačka, která hlídá jeho děti. Do této chůvy je ale zároveň nešťastně zamilován Calův syn, což vytváří řadu vtipných nedorozumění a což Calovi jen komplikuje život, hlavně cestu k tomu, aby se vrátil ke své manželce. Uvědomil si totiž, že ačkoliv měli své neshody, stále ji miluje a jak později zjistí, také ona jeho.

Zvrat přichází ve chvíli, kdy se proutník Jacob zamiluje. Ačkoliv je Cal zprvu rád, že i Jacob má konečně někoho, s kým se může usadit, úsměv na tváři mu zjihne ve chvíli, kdy jeho novou lásku potká.

Romantická komedie Bláznivá, zatracená láska (Crazy, Stupid, Love) je dostupná na streamovací platformě Netflix.

Zdroj :

  • Autorský text