Ordinace v růžové zahradě: Jak vidí Lucie vztah Aleny se zajíčkem a troufla by si Radka na dvojčata?

Ordinace v růžové zahradě: Jak vidí Lucie vztah Aleny se zajíčkem a troufla by si Radka na dvojčata?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriálová Lucie a Radka se moc v současnosti v seriálu neobjevují a divákům chybí. Rozhodně by si přáli, aby se v ději objevovaly častěji a také je potkalo v životě něco hezkého a zajímavého.

Anička Slováčková si užila v seriálu před časem opravdu horké chvilky. Musela se srovnat nejen se znásilněním, ale i s přístupem lidí kolem sebe, kdy kolegové pro její zoufalství neměli moc pochopení. Co bylo ještě horší? O jejím příběhu většina lidí pochybovala, a nakonec byla nejen za lhářku, ale dokonce za vražedkyni. Stálo ji to hodně sil, aby se dokázala vrátit do normálního života. 

Jak herečka Anička Slováčková uvedla, přestože se život Radky vrátil do zajetých kolejí a užívá si soužití se svým seriálovým manželem, zážitky z minulosti na její duši zanechaly šrámy a scenáristé při tvorbě dalšího děje s Radkou brali v úvahu to, že si prošla určitou životní zkušeností, která hned tak nezmizí. Radka sice bude na první pohled spokojená, ale prožité peklo se jí bude občas neplánovaně vracet. To jí bude trochu komplikovat život.

Diváci mají s postavou Radky velký soucit a je jednou z nejoblíbenějších postav v seriálu.

Herečka Anička Slováčková pro tv.nova.cz uvedla:

​„Doufám, že už přijde něco dobrého, ale na druhou stranu, to by nemohl ten seriál existovat. Chvilku bude hezky, chvilku zataženo, ale bude to napínavé a diváky to bude bavit.“

Zmínila se také o tom, že by diváci Radce a Vojtovi přáli děti, nejlépe rovnou dvojčata.

 „Věkově jsem na maminky připravená. Kdyby to přišlo, budu ráda! Tedy jako Radka samozřejmě!“ směje se herečka a dodává: „Uvidíme, jestli to přijde, nebo ne.“

Vypadá to, že toho sama o osudu své postavy zatím moc neví anebo nesmí prozradit.

Anna Slováčková, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Další postavou, která je teď upozaděna, je barmanka Lucka, což je postava, kterou Ivana Jirešová provedla celým seriálem od první série. Ta si užila se svým bývalým manželem, a když se situace vyřešila, z děje se prakticky vytratila a jen občas se mihne v baru. Postava Lucie se také musela vyrovnat se zmizením Čestmíra. Lucka dokonce chvíli Aleně zazlívala její novou známost. Přišlo jí, že Alena dlouho netruchlila, a navíc tak mladý milenec podle ní nebyl důstojným nástupcem po Čestmírovi. Nakonec se s tím nějak smířila.

Jenže teď je Čestmír zpět, a přestože je trochu vyšinutý, na manželství rozhodně nezapomněl. Navíc, jak to vypadá, hodně spěchá do práce a je velká pravděpodobnost, že se dozví, kdo jeho ženu utěšoval. Lucka tak bude nejspíš první člověk, za kterým si Čestmír půjde postěžovat. Jak to ale přijme, když bude vědět, že to Lucie věděla a mlčela? Z jejího pohledu se přece nebude míchat do vztahu jiných lidí. Ale pochopí Čestmír Aleniny pletky a mlčení Lucie?

Možná nás tvůrci přestanou nudit dějovou linkou s influencerem Samem, která je to nejhorší a nejhloupější, co za poslední roky v seriálu bylo, a zkusí nabídnout něco, co by diváky přece jen mohlo bavit.

Zdroje článku: