Ordinace v růžové zahradě: Divácké ohlasy jasně ukázaly, že by se měl Čestmír vrátit k Aleně. Ale bude jim to klapat?

Ordinace v růžové zahradě: Divácké ohlasy jasně ukázaly, že by se měl Čestmír vrátit k Aleně. Ale bude jim to klapat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O návratu Mázla do seriálu se spekulovalo stejně dlouho jako o jeho odchodu. Byl pryč dlouhé měsíce a teď je zpět. Jenže je to úplně jiný člověk a zajetí, ve kterém byl, mu nechalo šrámy na duši, což bude postupně divákům odkryto.

I Alena se změnila, která láska nakonec zvítězí?

Jenže ani Alena není stejná a z „převozníka“ Ondřeje, který jí měl pomáhat zapomenout na prázdnotu po zmizelém manželovi, se najednou stal opravdový parter, který navíc dobře zvládal i soužití s dětmi.

Z letadla, které dopravilo Čestmíra domů, vystoupil úplně jiný člověk, který ani není nějak moc zvědavý na to, jak se daří jeho rodině. V hotelu, kde se s Alenou ubytuje, aby měl klid, jen zírá někam do dálky a vypadá to, že jeho mysl je někde úplně jinde.

Nechce mluvit, nechce poslouchat, co říká Alena. Pokud se jeho stav nezlepší, vydrží s ním pohledná doktorka a bude snášet jeho psychické problémy? Navíc, nevypadá to, že by byl Čestmír schopný fungovat v práci a jeho problémy nejspíš ovlivní i psychiku Aleny.

Nová image Rychlému přidává hezkých pár let

Petr Rychlý výrazně změnil image a vypadá to, že si nový vzhled užívá, takže nejspíš už ho ani jinak neuvidíme.

Co říkají na návrat fanoušci

Fanouškovská základna se dělí na dva tábory. Jedna skupina je z návratu nadšená, protože bylo jasné, že takovou „smrt“ jeho postava dostala jen proto, aby se mohla vrátit. Čestmír patří k Aleně a do Kamenice. A Ondru dávají dohromady s Biankou. Ale ta zrovna není rodinný typ, který Ondra zřejmě preferuje. To, že se s ní na chvíli zaplete, nejspíš nebude start velké love story.

Jenže druhé skupině už se zarostlý a vystresovaný doktor vedle Aleny nelíbí a raději by měla být s medikem Ondrou, se kterým vypadá šťastně.

Co všechno asi Alenu čeká

Bude ale spíš otázkou, jak dlouho budou Alena s Čestmírem předstírat, že chtějí být v dobrém i ve zlém, dokud je smrt nerozdělí. Pokud bude Čestmír dlouho traumatizovaný, vydrží Alena chodit každý den kolem Ondry v nemocnici, když bude mít v živé paměti, jak dobře ji v jeho náruči bylo?

A jaká bude reakce Mázla, až zjistí, že Alenu zahříval mladý Ondra, takže jim tak trochu narušil jejich mileneckou idylku. Je přece jasné, že se to dozví. V Kamenici se nikdy dlouho žádné tajemství neudrží a ve špitále už vůbec ne.

A jak by to mělo pokračovat podle vás?

Zdroj článku:
  • autorský článek