Drbárna ze ZOO: Viky se odváže a nazve v baru Filipa „plachým hřebcem“

Drbárna ze ZOO: Viky se odváže a nazve v baru Filipa „plachým hřebcem“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky má trochu problém. Netuší, jak by se měla chovat, aby bylo Filipovi jasné, že jejich volný vztah myslí vážně. Celé si to komplikuje ještě tím, že vlastně nechce volný vztah a nějak se do toho zamotává. Je nepoučitelná a chová se iracionálně, jako když si vymyslela dvojče, aby mohla být s Petrem.

Eliška si naopak svůj vztah s Břéťou nemůže vynachválit. Obavy ze společného bydlení jsou pryč a Anežce se zbíhají sliny, když jí dcera popisuje, jak skvělé domácí houstičky jí Břéťa upekl. Po trápení, které si prožila, už je na čase, aby měla konečně vztah, který jí vyjde a vydrží. I Helena už by konečně chtěla mít doma chlapa. Rázná žena už nechce čekat, jestli se Franta Kolman rozhoupe sám a svou nabídku na soužití nakonec navrhne Fandovi sama. Ten je trochu zaskočený, protože po těch letech marného úsilí, kdy to zkoušel na každou sukni, kterou potkal, teď najednou poznal opravdový zájem a neví, co si s ním počít.

Od toho jsou kamarádi, aby poradili! A ti Fandu povzbuzují, ať do toho jde. Jenže on není přesvědčený, že je to dobrý nápad. Helena je fajn na hezké chvilky, ale jejich věkový rozdíl je často v zoo terčem vtipů. Přesto se nakonec Fanda rozhodne, že do toho půjde, ale už první noc u Heleny ho tak vyděsí, že se s ní rozejde. Ona mu uvolnila police ve skříních a dokonce koupila basu piv! To bylo na Fandu moc.

Vyděšený je i Charlie, který slyšel drb, že by Katka chtěla dítě a přestala brát antikoncepci. Navíc se rozplývá nad batoletem kamarádky, a dokonce koupila i oblečení pro mimino. To je na Charlieho prostě moc a jediná osoba, se kterou může sdílet své obavy, je Ilonka. Té se však nezdá, že by Katka chtěla Charlieho dítě nějakým úskokem.

Charlie se Ilonce svěřuje, že nikdy děti nechtěl a Katka se zmínila, že by za čas děti chtěla. Přijde mu fér, aby věděla, jaký má na věc názor a dodá si odvahu, aby s ní promluvil. Ale je nějaký celý zmatený, a nakonec z něj vypadne, že on je na dítě připravený a kdyby chtěla, mohou si mimino pořídit hned. To Katku hodně pobaví, protože rozhodně zatím děti nechce, a především se chce s otcem svých dětí napřed poznat.

Marek v baru
Marek v baru | Zdroj: FTV Prima

Viky už neví, co si ze sebou počít. Když naprosto bez rozmyslu dohodí Filipovi rande s Hrnčířovou, hluboce toho lituje. O radu si běží za Markem, ale to není zrovna ta pravá osoba na dobré rady. Poradí jí totiž, ať se chová úplně opačně, než to cítí. Když chvíli na to osloví Filipa „plachý hřebče“, i Markovi dojde, že by měl být s radami opatrnější.

Filipovi se na rande s Hrnčířovou nelíbí a je rozhodnutý si s Viky promluvit. I ona se na to chystá, a nakonec si své city vyjasní. Ale tak jednoduché to asi nebude. Viky není stvořená pro spokojený život.

Zdroj článku:
  • Autorský text