Středeční Ulice: Jirka Hložánek se cítí trapně a Martina znovu rozjíždí masovou spolupráci s Pavlem

Středeční Ulice: Jirka Hložánek se cítí trapně a Martina znovu rozjíždí masovou spolupráci s Pavlem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodiče si člověk nevybere. Své o tom ví i mladý starosta Jirka Hložánek, který se teď kvůli svému tátovi cítí před Martinou trapně. Byl totiž pozván, stejně jako ona, na oslavu narozenin Venduly a Mária. Jenže večer se nevyvedl podle jeho představ. Ne všichni ale mají takovou smůlu. Například Martina může znovu zářit štěstím, protože jí maso bude dodávat zase a pouze jen Pavlík.

S posvěcením Venduly může Pavel do hospody

Všechna nedorozumění jsou zažehnána a Vendula s Martinou si notují tak, jako by si nikdy předtím do vlasů nevjely. Pavel, ten to vyhrál na celé čáře. Jeho manželka Vendula je za žárlivku a on o kontakt s krásnou Martinou nepřijde. Sama Vendula ho za ní nahnala do hospody. Teď už si nikdo na adresu jeho pohledů na vždy atraktivní Martinu nedovolí říct ani popel.

Všichni zúčastnění mohou být nakonec rádi, že Ája tehdy do hospody nepustila Vilmu. Ta si to chtěla s Martinou hezky vyříkat. Jenže to by napáchala nenávratné škody. Martina tedy může být spokojená. Zas má svého jedinečného dodavatele masa. A Vendula? Té najednou záhadně nevadí, jak to Martině vždycky sluší. Nemluvě o tom, že se pořád Pavlovi hodně líbí.

Pavel dostal povolení do hospody.
Vendula obrátila a Pavel dostal povolení do hospody. | Zdroj: TV Nova

Jirka Hložánek cítí potřebu Martině leccos vysvětlit

Kdyby Jirka Hložánek tušil, že se Vendulina oslava narozenin ponese v duchu jeho seznamování s šéfkuchařkou restaurace Martinou, nejspíš by se Vendule slušně omluvil a nepřišel by. Ale zná svého otce, a tak mu to mohlo dojít. Když se ten do něčeho zakousne, nedá si říct. Tentokrát v tom jede i s jeho mámou. Oba o něj mají obavy. Už dva roky neměl vztah, což jim připadá divné. Hlavně Tonda se bojí, aby mu kluk nedělal ostudu. A protože je Jirka zvyklý na žehlení průšvihů po svém tátovi, ani teď neudělá výjimku. Nakluše k Martině do hospody, aby se jí omluvil. Zároveň se s ní pokouší vtipkovat, ale Martina jeho humor moc nepobírá. Že by přece jen z Jirkovy strany přeskočila jiskra? Aby ne, Martina je kus!

Zdroj článku:
  • Autorský text