„Avengers: Endgame“ není opravdovým koncem – „Eternals“ se blíží a toto jsou noví hrdinové

„Avengers: Endgame“ není opravdovým koncem – „Eternals“ se blíží a toto jsou noví hrdinové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový marvelovský blockbuster „Eternals“ přímo navazuje na události z „Avengers: Endgame“, a to s deseti novými hrdiny. Kdo to bude a jací herci se dostanou do ohromného vesmíru Avengerů, to se dozvíte zde.

Oficiální trailer "Eternals" můžete zhlédnout zde:

Salma Hayeková jako Ajak

Hayeková hraje vůdce skupiny Ajaku, silného a mocného člověka se schopností samo uzdravení. V komiksech je tato postava muž, ve filmu se tento charakter ale přeměnil ve spíše mateřskou postavu, která tvoří most mezi Eternals a Celestials.

Richard Madden jako Ikaris

Bývalý herec ze seriálu „Hra o trůny“ Richard Madden je Ikaris, který by nejspíš mohl porazit Thora a Hulka současně. Ikaris je rozhodně jedním z nejmocnějších Eternals a stejně jako dalších devět žije na Zemi pozoruhodných 7 000 let.

Gemma Chanová jako Sersi

Herečka Gemma Chanová hraje Sersi a tím i jednu z Eternals, kteří jsou pro film nejdůležitější. Sersi může změnit hmotu, a to v průběhu lidské historie již několikrát udělala. Obecně má velký zájem o lidi, zvláště o jednoho: Dana Whitmana.

Angelina Jolieová jako Thena

Pro případ, že by někdo potřeboval důkaz, že Marvel opravdu dostane jakéhokoliv herce či jakoukoliv herečku: oscarová Angelina Jolieová je skutečnou superstar ve filmu „Eternals“. Jolieová hraje Thenu, elitního válečníka se superschopností vytvářet zbraně pomocí magie.

Don Lee jako Gilgamesh

Don Lee, mistr v bojových uměních a profesionální boxer, se teprve nedávno začal věnovat herectví, a již teď se může chlubit s tímto trhákem ve svém životopisu. V "Eternals" hraje nejsilnějšího válečníka skupiny: Gilgameshe. Je to věrný bojovník a má také skvělý smysl pro humor.

Barry Keoghan jako Druig

Druig, kterého hraje Barry Keoghan, je jakýsi Jedi této supiny superhrdinů. Nejen, že dokáže číst myšlenky ostatních lidí, umí jimi i manipulovat. Je docela samotář, který si raději udržuje odstup od ostatních.

Lauren Ridloffová jako Makkari

Lauren Ridloffová je mnoha divákům známá jako Connie z dlouholetého zombie hitu „Živí mrtví“. Její postava Makkari je velmi podobná Flashi od Marvelu, umí běžet neuvěřitelně rychle. Je také první neslyšící postavou, která se objevila v Marvelovce. Ridloffová je totiž neslyšící herečka.

Brian Tyree Henry jako Phastos

Brian Tyree Henry hraje Phastosa, který je mozkem skupiny. Phastos je skvělý vynálezce specializující se na zbraně a technologie. Říká se, že on je první otevřený gay superhrdina a ženatý s mužem, což by mu poskytlo zvláštní místo v převážně heterosexuálním souboru Marvel Cinematic Universe.

Lia McHughová jako Sprite

Fanoušci hororů znají Liu McHughovou ze znepokojivého, překvapivého hororového šoku „Chata“. Po „Eternals“ si fanoušci Marvelu pravděpodobně zapamatují 15letou dívku jednoduše proto, že je ze skupiny zdaleka nejmladší – přestože její postava je stará tisíce let. Ona dokáže vytvářet extrémně realistické iluze.

Kumail Nanjani jako Kingo

Mnoho lidí zná herce a stand-up komika Kumailiho Nanjianiho z komediálních filmů. V „Eternals“ hraje Kinga, který dokáže manipulovat energií, a který (na rozdíl od svých kolegů) rád stojí ve středu zájmů: Kingo je bollywoodská hvězda.

 

zdroj: