Cameron Diaz sekla s hraním i sociálními sítěmi, aby našla sama sebe

Cameron Diaz sekla s hraním i sociálními sítěmi, aby našla sama sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
30. srpna oslavila tato hollywoodská kráska 48. narozeniny a sama o sobě prohlašuje, že nikdy nebyla šťastnější. Na přelomu roku přivítala prvního potomka, kterého jí nejspíš odnosila náhradní matka. Proč nehraje a jak dnes žije?

Sexy idol z devadesátek

Asi každý, kdo viděl její filmovou prvotinu Maska z roku 1994, kde Cameron okouzlila Jima Carreyho, si ji zamiloval. Křehká blondýnka se stala snem mnoha mužů, ženy se jí horečnatě snažily podobat alespoň ve stylu oblékání a účesů. Něco na té Mary je nebo Charlieho andílci – role sexy žen jí šly výborně. Po přelomu milénia si odskočila k dabingu, aby se proměnila v zelenou zlobří princeznu Fionu a pomohla vzniku několika animáků se Shrekem.

Potřebovala se najít

Nejvíce si ji z poslední doby zřejmě pamatujete z bijáku Sex Tape nebo ze snímku Annie, oba vznikly v roce 2014. Potom se po dříve milované a vyhledávané herečce slehla zem. Co se stalo? Ani pohádkové honoráře ji nedokázaly přimět k tomu, aby dále točila. Ne, že by nějak strádala – pouze za rok 2008 si podle magazínu Forbes přišla na 1,2 miliardy korun. Na otázku, proč odešla od herectví, odpověděla: „Prostě jsem se rozhodla. Cítila jsem, že se potřebuji najít.“

Usadila se a založila rodinu

Do té doby byla stále svobodná. V tom stejném roce, kdy sekla s kariérou, potkala svého současného manžela. Benji Madden ze skupiny Good Charlotte ji za rok od seznámení dokonce dovedl k oltáři. „Konečně vím, jaké to je. Pokaždé mi tvrdili, že poznám, až to přijde. Já nechápala, co tím lidé myslí. A pak jsem to pochopila. Přišlo to, je to pravá láska. Všechno ostatní je nepodstatné.“ Zřejmě je jasné, že se herečka našla ve vztahu.

Cameron si vymazala účet na sociálních sítích, protože se jí nelíbí způsob, jakým tam lidé získávají sebehodnotu, když sdílí své životy s cizími lidmi. Na přelomu letošního roku přivítala dcerku Raddix, kterou páru podle všeho odnosila náhradní matka. Cameron se tak stala poprvé matkou ve svých 47 letech.