Připomeňte si nejlepší filmy s Kate Hudson

Připomeňte si nejlepší filmy s Kate Hudson
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kate Hudson je herečka, která ačkoliv pochází z herecké rodiny, dokázala si vytvořit samostatnou značku a dosti širokou fanouškovskou základnu. To vše díky přirozenosti jí vlastní, neuvěřitelné životní energii, optimismu a vášni pro film.

Její role jsou nezapomenutelné a divákovi se vrývají hluboko do paměti. Připomeňte si její nejlepší filmy a pokud některé neznáte, neváhejte a naplánujte si jejich shlédnutí třeba ještě dnes večer.

Na pokraji slávy (2000)

Kultovní americký film o teenagerovi, který se chce stát hudebním novinářem a jeho sen se změní ve skutečnost, když vyrazí na turné se Stillwater a jeho groupies. Neznáte? Pokud jste fanoušky hudebních filmů, tak tohle je jeden z těch, které hudební průmysl kopírují téměř dokonale. A řadu herců vynesl k hvězdné slávě.

Jak ztratit chlapa za 10 dní (2003)

Jak ztratit chlapa za 10 dní je prototypem romantické komedie ze začátku 20. století a Kate Hudson v ní zaujímá hlavní roli. Jako spisovatelka pro ženský časopis se rozhodne kvůli článku najít chlapa a pak dělat věci tak, aby mohla napsat článek o tom Jak ztratit kluka v 10 dnech. Jenže její filmový partner Matthew McConaughey se vsadil se svými spolupracovníky, že dokáže přimět jakoukoli ženu, aby se do něj zamilovala.

Válka nevěst (2009)

Válka nevěst je film, jenž inspiroval řadu dívek k opravdu velkolepé svatbě. Obě nastávající nevěsty a zároveň velké kamarádky Kate Hudson a Anne Hathaway bojují o datum své svatby. Jak je známo, na datu nevěstě záleží, a pokud její kamarádka chce to samé, je to jeden velký průšvih. Konflikt mezi oběma ženami pak vede k řadě vtipných situací a mnoha naschválům. Zábavná komedie, především pro ženy a ideální jako film na rozlučku se svobodou.

Devět (2009)

Ve stejném roce jako Válka nevěst vznikl i film v režii Roba Marshalla s hvězdami jako Nicole Kidman, Sophia Loren, nebo Penelope Cruz a Judi Dench. Všechy bojují o pozornost režiséra, jenž se pokouší v prostředí krásných Benátek natočit film, avšak hledá vytouženou inspiraci. Film byl nominován na řadu Oscarů, hlavně za výpravu a kostýmy.

Zdroj:

  • Autorský text