Je možné odolat abnormální přitažlivosti? Zjistíte to v Ulici

Je možné odolat abnormální přitažlivosti? Zjistíte to v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není lehké zapomenout na toho, kdo se vám dostal hluboko pod kůži, koho milujete a toužíte po něm. Lehké však není ani předstírat, že je to jinak. Někteří si na svůj osud budou muset ještě počkat, jiní si dají své pocity nezapomenutelně najevo již ve 4217. dílu.

Magda nevědomky odežene ředitelku Landovou, která nabídne pomoc s dozorem studentů v projektu eko kroužku. Prokop s Tomášem Jordánem však posléze Magdě řeknou, že to nebyl úplně dobrý nápad. A zanedlouho to pozná i Magda, když vtrhne Landová do kabinetu a jí a Prokopovi důrazně a nahlas vyčítá, že se tam zašívají místo toho, aby hlídali studenty, kteří se k sobě potají tiskli v šatně. A to Landová vůbec netuší, koho by a při čem načapala, kdyby přišla o chvíli dříve

Adam položí své mámě jednu zásadní otázku. Proč není s Evženem, když on měl být důvodem rozchodu jeho rodičů? Logická otázka pro dítě, ač dospělé, které se cítí zmateně, protože nedávno měli jeho rodiče před svatbou a těšili se na dům. A tak mu Blanka poví pravdu – protože Evžen nyní chodí s Vandou. Jenže to je pravda jen proto, že jí to naivní a zoufalá Vanda napovídala. Ta se vzteká, když jí chce někdo namluvit, že to tak není a že tu je ještě Blanka, která vydržela všechno to Luďkovo ponížení a útoky jen kvůli lásce a naději na společnou budoucnost s Evženem.

Jolana proto Vandu varuje, aby s oznamováním její lásky a vztahu s Evženem rodině, byla opatrnější. Vanda je však slepá a hluchá. Přece jí to hvězdy napověděly, že k sobě s Evženem patří a mají dobré vyhlídky i na společné děti. Do Evžena pořád verbuje a plánuje, plánuje a plánuje. Snaží se ho za každou cenu zaujmout, a když okolo prochází Blanka a přeje Evženovi k narozeninám, visí na něm Vanda očima, úsměvem i slovy. 

Magda na poslední chvíli couvne, když se schyluje k milování s Prokopem ve školním kabinetu. Tomu předchází vášnivý polibek, a ještě vášnivější hádka. Prokop na ni totiž uhodí, že sama sobě lže a neřekla mu o jejích zásnubách, protože neví, jestli svatbu a budoucnost s Mirkem vůbec chce. Suverénně ji dá najevo, že by si měla konečně přiznat, že mezi nimi pořád něco je a důkaz jí Prokop v zápětí dodá. Políbí Magdu a ta mu polibek opětuje. 

Magda přichází s těžkou hlavou a výčitkami domů. Tam na ni totiž čeká nadšený Mirek s návrhem kouzelného místa na jejich svatbu. Od Prokopa navíc dostane ještě smsku, která ji úplně rozhodí. A protože si Mirek myslí, že je to Landová, chce Magdě sebrat telefon a napsat jí, ať jeho snoubenku večer neobtěžuje. Podaří se Magdě zabránit Mirkovi v tom, aby si přečetl zprávu od Prokopa?

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text