Pamatujete, koho v Ordinaci hrála Veronika Arichteva?

Pamatujete, koho v Ordinaci hrála Veronika Arichteva?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jelikož je Ordinace v růžové zahradě seriálem trvajícím už skoro 17 let, není možné, abyste v něm nenarazili na vaši oblíbenou herečku. Může jí být například Veronika Arichteva, která v Ordinaci jako Veronika Nová hrála 5 let. Pamatujete si na ni?

Veronika Arichteva (dříve Nová) jako Sylva Petrová

Herečka Veronika Arichteva se nedávno pochlubila rekonstrukcí krásné vilky, ve které bude žít s režisérem Biserem Arichtevem a synem. Známá je po boku Martiny Pártlové a Nikol Leitgeb (dříve Štíbrová) v komediálních videích 3v1. Řada diváků si může pamatovat na její působení v Ordinaci. V nováckém seriálu se objevovala od samotného začátku a hrála dceru Daniely Šinkorové Sylvu Petrovou.

Sylva Petrová byla dospívající dívka, která chodila na hotelovou školu a zažívala své první lásky. V Ordinaci v růžové zahradě ji scénáristé nechali dospět a zažít mnohé. Například jí náhle a tragicky zemřela maminka Gita Petrová. Tehdy Daniela Šinkorová v Ordinaci potřebovala skončit, a tak ji scénáristé poslali na lékařský kongres, ze kterého už se nevrátila. Nešťastnou náhodou se připletla do rvačky nacionalistů, při které zemřela.

Sylva to tehdy nesla velmi těžce. S mámou měla velmi dobré vztahy, a tak byla ztráta o to větší. Naštěstí po svém boku měla prdlou Lucii Váchovou (herečka Ivana Jirešová). Ta byla sestrou Gity Petrové, a tudíž její tetou a velkou oporou.

Daniela Šinkorová a Ivana Jirešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zamilovala se do Dalibora Frynty a pak i do jeho syna Matyáše

Z původní hotelovky se Sylva potřebovala přesunout úplně do jiného prostředí, a tak začala studovat psychologii. Díky tomu se začala později objevovat i v nemocnici, kde poskytovala psychologickou péči. Tam potkala Dalibora Fryntu (herec Jan Šťastný). Začala s ním tvořit pár a měla s ním dítě. Ovšem ti dva se na růžovém obláčku příliš neohřáli. Sylva čím dál tím více začala pociťovat velký věkový rozdíl. Nejenže byl primář Frynta pořád v práci, nýbrž ani ve svém volnu neuměl Sylvě poskytnout to, co od něj potřebovala. Když se pak vedle ní začal častěji objevovat jeho syn Matyáš, byly karty rozdány.

Sylva Dalibora podvedla a později, když nevěra praskla, se s ním rozešla, a i se synem od něj odešla. Pro Fryntu to byla velká rána. To ještě nevěděl, že jsou jeho dny v Ordinaci sečteny.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.ahaonline.cz