Dva nové případy Specialistů vás čekají už dnes večer. Otrávená koronerka Malinová, kdo se jí chce zbavit a proč?

Dva nové případy Specialistů vás čekají už dnes večer. Otrávená koronerka Malinová, kdo se jí chce zbavit a proč?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvojitá porce adrenalinu a zábavy, která vás čeká v premiérových dílech seriálu, které mají už tradičně sledovanost přes milion diváků, uvidíte už dnes večer, epizody s názvem Touha a Malinková vás zavedou do studentského prostředí.

První epizoda s názvem Touha zavede diváky do studentského prostředí. Tam vyšetřovatelé budou pátrat po příčinách smrti studenta Kristiana.

Svůj mladý život ukončil na chodníků, kam se jednoho rána zřítil ze střechy. Byla to nešťastná náhoda? Sebevražda? Vražda? Co dělal oblíbený student ve škole brzy ráno a proč tam byla i jeho učitelka, která donedávna bezproblémového studenta chtěla najednou nechat propadnout. Střípky z života mladíka, který celé studium neměl žádné problémy, a navíc měl krásný a dlouhodobý vztah se spolužačkou Eliškou, musí co nejrychleji poskládat parta pod vedením majora Strouhala (Dejdar). Vyšetřování se ještě komplikuje, když vyjde najevo krádež maturitních otázek a vše směřuje k profesorce Bartoňové.

koronerka Malinková, zdroj: TV Nova

V další epizodě Malinková se bude řešit vražda ubodané ženy v parku, která připadá povědomá koronerce Malinové. Nakonec zjistí, že jde o studentku medicíny, která si přivydělávala zajímavým způsobem. Doplatila na své podnikání? Ale to nebude jediná záhada k odhalení. Koronerka Malinková (Gabriela Míčová) vykazuje známky otravy a bude třeba vypátrat, zda se jí chce někdo zbavit a proč.

Postava koronerky je vždy při vyšetřování trochu upozaděná, přestože je to právě ona, kdo odvádí velký kus práce, který často vede k odhalení zločinců.

V rozhovoru pro Novu Gabriela Míčová uvedla, jak je se svojí postavou v seriálu Specialisté spokojená:

„Moc mě těší, že scenáristé dávají větší prostor i mojí postavě a někdy si můžu zahrát víc než klasické ohledávání při výjezdech nebo na svém pracovišti soudního lékařství. Nikdy mě však nenapadlo, že by to mělo být jinak. Ale je pravda, že kriminalistku jsem ve své herecké kariéře ještě nehrála. Mohlo by to být také zajímavé.“

 
Zdroje článku: