Martin Dejdar dostal dort se stovkou, přesně tolik dílů už má za sebou v seriálu Specialisté

Martin Dejdar dostal dort se stovkou, přesně tolik dílů už má za sebou v seriálu Specialisté
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Specialisté jsou s diváky už od ledna 2017 a z důvodu vysoké sledovanosti se kriminální seriál na obrazovky stále vrací. Přestože nejde o originální českou tvorbu a čerpá z německých seriálů SOKO Leipzig a Kobra 11, českému divákovi je velmi blízký.

Přestože se uvádí, že natáčení probíhá velmi rychle, není to na úkor kvality. Už standardně si Specialisté drží sledovanost nad milion diváků a zůstávají nejsledovanějším pořadem pondělního večera.

Úspěšnosti seriálu rozhodně pomáhá i herecké obsazení. Veteránem a hereckým rekordmanem Specialistů je Martin Dejdar, který tak po Zdivočelé zemi vytvořil další výraznou seriálovou postavu.

Dejdar s kolegy, zdroj: TV Nova

Tentokrát má za sebou už 100 dílů, a proto dostal od štábu za roli majora Strouhala pořádný dort. Nebyl ale jediným oslavencem. Další dorty dostali herečtí kolegové, kterým sice do stovky dílů ještě pár natáčecích dnů chybí, přesto i oni se drží v této seriálové rodině dlouho. Patří sem Jiří Hána jako kapitán Martin Kovář, Eva Leimergerová jako kapitánka Jana Šafářová a Jakob Erftemeijer jako kapitán Tomáš Beran.

Sám Martin Dejdar byl z počtu natočených dílů překvapený. Říká, že natáčení prožívá tak přirozeně, že mu to ani nepřijde, že už má za sebou „tolik vyřešených kriminálních případů“.

Eva Leimergerová při natáčení, zdroj: TV Nova

Práce je to dle jeho slov velmi příjemná a natáčení rychle utíká. Eva Leimergerová je na tom podobně. A i přesto, že už má za sebou přes 80 dílů, stále se na natáčení těší. Jen si posteskla, že někdy musí hodně brzy ráno vstávat a natáčení je často náročné. I Jakob Erftemeijer byl z počtu dílů, které má za sebou, trochu zaskočený.

Martin Dejdar zavzpomínal u dortu na ty nejzajímavější a nejdramatičtější zážitky z natáčení, kdy byla jeho postava postřelená nebo když on sám musel střílet. Shodou okolností to bylo jen několik dnů po nešťastné události, která se stala Alecovi Baldwinovi v Americe, kdy nešťastnou náhodou smrtelně postřelil členku filmového štábu. Pro Dejdara nebylo natáčení moc příjemné.

Zavzpomínal i na veselé natáčení, kdy třeba na konci loňské zimy točili venku a vše bylo namrzlé. Nějak nebyl schopný uběhnout danou trasu k autu, protože pořád padal a lépe na tom nebyla ani seriálová URNA, která místo brilantního zásahu stále padala na jednu hromadu a zmítající se ozbrojenci se samopaly působili komicky. Dejdar dodal, že i přes vážné téma vyšetřování zločinu se při natáčení herci často velmi dobře baví.

Ze seriálu Specialisté, zdroj: TV Nova

Přestože už je už několik let na place se stejnými kolegy, ještě pořád točí rád, ale nebránil by se, kdyby mu tvůrci dopřáli ještě třeba do života novou ženu.

Zdroj článku: