StarDance 2023: Konečně je dopečeno a cukrář dostal svobodu

StarDance 2023: Konečně je dopečeno a cukrář dostal svobodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Josef Maršálek konečně opustil soutěž, kam se zatoulal tak trochu omylem. Zřejmě už pro všechny napekl, a tak mohl v pokoji odejít dělat to, co opravdu umí. Není tajemstvím, že to byl právě on, kdo se stal nejkontroverznější postavou tohoto ročníku. Sympatický medvěd tak v osmém kole dotančil.

Maršálek však není jediným soutěžícím, který je na sociálních sítích často zmiňovaný. Určitě nelze přehlédnout, že se často hovoří o tom, že tento rok si pro vítězství dotančí Eva Adamczyková. Diváci by také rádi viděli ve finále trojici Adamczyková, Kubelková a Pavlovičová.

Iva Kubelková zřejmě nevyhraje, protože mnoho lidí irituje reklamou na spodní prádlo pro značku, kterou vlastní nejmenovaný politik. Naopak Eva Adamczyková je z hlediska jakéhokoliv politického hnutí nedotčená, je úspěšná sportovkyně bez skandálů a díky sportovnímu drilu nemá problém dřít i na hodinách tance. Příjemným překvapením je mladičká Darja Pavlovičová, která je každým pokračováním sympatičtější, elegantnější a pokud by se rozdávala cena „skokan v tanci“, byla by její. Vavřinec Hradilek je sice sympaťák a jeho zvedačky jsou pověstné, ale na zmíněnou trojici tanečnic nemá. Rozmary hlasujících diváků však nikdo nedokáže předem odhadnout.

Tereza Kostková a Marek Eben
Tereza Kostková a Marek Eben | Zdroj: Mikuláš Křepelka / © Česká televize

Pět párů v jednom kole

Dnes v porotě nahradil nemocnou Taťánu Drexler Václav Kuneš a měl hlavní slovo.

Eva Adamczyková v zelených šatech a Jakub Mazůch zahájili další taneční večer quickstepem na píseň Someone In The Crowd. Porotci jim vytkli špatné rytmické sladění, ale i tak si t tomto kole odnesli druhé nejvyšší hodnocení.

Už tradičně si nejméně bodů vytančil Josef Maršálek s Adrianou Maškovou. Jejich skvělý quickstep na píseň Friend Like Me se líbil i porotě, přestože kroky daného tance ve vystoupení chyběly.

Darja Pavlovičová
Darja Pavlovičová | Zdroj: Mikuláš Křepelka / © Česká televize

V rytmu moderní hudby

V druhém kole si pět párů vyzkoušelo moderní scénický tanec, aby pořad zaplnil dvě hodiny vysílání. Opět si nejvíce bodů od poroty získala Eva Adamczyková. Při sledování scénického tance na píseň Andělská leckomu narostla křídla a vznesli jsme se až k nebesům.

Druhý scénický tanec Dariji Pavlovičové a Dominika Vodičky v doprovodu company na píseň Requiem For a Dream byl hlavně o mladé herečce, která se sžila s hudbou a svůj tanec si opravdu prožila. Vytančila si jen o jeden bod méně, než si odnesla Adamczyková.

Oba tance byly sice hodnocené porotou, ale byli to televizní diváci, kdo vybral čtyři nejúspěšnější páry. A příště už se bude bojovat o finálovou trojici.

Zdroj článku:
  • Autorský text