Zábavná a oblíbená karetní hra jako seriál? Netflix říká, že ano, a hlavní role dostaly známé tváře

Zábavná a oblíbená karetní hra jako seriál? Netflix říká, že ano, a hlavní role dostaly známé tváře
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Populární karetní hra „Výbušná koťátka“ dostane seriálovou adaptaci na Netflixu. Ale streamovací služba má v rukávu něco velmi speciálního pro tento seriál, který má začít v roce 2023. S aplikací Netflix můžete současně hrát hru na svém mobilním telefonu.

„Výbušná koťátka“ – Nebe vs. peklo

Mike Judge a Greg Daniels vytvářejí pro Netflix seriál, který je založený na kultovní karetní hře „Výbušná koťátka“. A herecké obsazení pro animovanou novinku již bylo zveřejněno. Kromě Toma Ellise a Lucy Liu zde uslyšíme i Abrahama Lima, Ally Makiovou, Marka Proksche a Sasheera Zamata.

Těžištěm adaptace seriálu bude boj mezi nebem a peklem. Bůh i ďábel skončí na zemi pro velkou poslední bitvu. Obě velmoci ale překvapivě skončí v tělech velkých, tlustých, ale zato útulných domácích kočiček. Kdo mluví jakou roli, to zatím nevíme. Samozřejmě by dávalo smysl, aby Tom Ellis daboval ďábla, přece jen je samotný Lucifer jeho nejspíše nejzásadnější postavou.

Seriál plus hra zadarmo

„Výbušná koťata“ budou velmi zajímavou premiérou Netflixu, protože streamovací služba poprvé paralelně vyvíjí videohru pro franšízu. Zatímco zveřejnění seriálu je plánované až někdy v roce 2023, hra bude k dispozici již v květnu 2022 – v samotné aplikaci Netflix.

Tam byste měli být schopni hrát mobilní hru na svém mobilním telefonu. Videohra pravděpodobně vychází z kultovní karetní hry, která byla původně financována přes Kickstarter. I zde si hráči musí líznout karty a vyhnout se zásahu stejnojmenných explodujících koček. Videohra bude dostupná v režimu pro jednoho i více hráčů a bude úzce propojena se seriálem. Jediné omezení: Bude se hrát výhradně na mobilu.

Pokud si do té doby chcete zkrátit čas, můžete si pustit Lucifera s Tomem Ellisem.

Zdroje článku: