Luděk se dobývá do vlastní koupelny. Nahá Jarka se tam zamkla

Luděk se dobývá do vlastní koupelny. Nahá Jarka se tam zamkla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Benefice Luďka a Vandy skončí poněkud předčasně, což udělá Adamovi s Jarkou pořádnou čáru přes rozpočet. Nejenže Luděk začne bušit na dveře koupelny, když tam Jarka bude zamčená jen v ručníku, ale navíc se kvůli Blančině sestřičce příšerně rozčílí. Pohádá se s Adamem i s Vandou.

Luďkovy prášky jsou v koupelně, kde je i nahatá Jarka

Vanda si pořídí nádherné nové šaty. Potřebuje dobře vypadat, jelikož má vyrazit s partnerem na benefici. Luděk sám se ale příliš radostně netváří a nevypadá to, že by toužil trávit večer v rušné společnosti. Bolí ho totiž hlava. Těsně před odchodem zamíří do koupelny, kde má uložené prášky proti migréně.

Jakmile otec a jeho přítelkyně vyrazí ven do noci, Adam si pozve Jarku. Podívají se společně na film, popovídají si a Adam vůbec nezaznamená, že mu na telefonu naskakuje jeden nepřijatý hovor od Vandy za druhým. Nemá nejmenší tušení, že se rodičovský dohled vrací z benefice o něco dříve.

Luďkova migréna se podstatně zhorší a on naléhavě potřebuje další prášek. Zatímco s Vandou hledají klíče, aby se dostali do bytu, Jarka je zaslechne a duchapřítomně se uklidí do koupelny. Dobře dělá, protože je koneckonců úplně nahá – kromě ručníku!

Nepředpokládala, že právě koupelna bude první místo, kam Luděk zavítá. Naštěstí ji napadlo se zamknout, a tak se rozezlený pan Volák marně dobývá dovnitř v domnění, že se tam zavřel Adam. Ten ale znenadání vejde do bytu jinudy a přítomnost Vandy i Luďka ho právem zaskočí.

S touhle ženskou Adam rozhodně chodit nebude!

Luděk pochopí, že syn má v koupelně dámskou návštěvu, a odebere se na gauč, kde mu Vanda přiloží na čelo obklad. Jarka nejspíš doufá, že se naskytne příležitost pro nenápadný ústup, ale situace se vyvine jinak. Luděk bude chtít Adamovu přítelkyni konečně poznat. Ačkoli je mu špatně, trvá na tom, že se s ní musí seznámit a že se jí omluví za náhlý vpád. Není zbytí, Jarka musí sebrat odvahu a předstoupit před Voláka, jenž se při pohledu na ni zachová podle očekávání – vybuchne vzteky!

Luděk se do Blančiny zdravotní sestřičky okamžitě pustí. Začne křičet a vyvádět, jak si vůbec může dovolit oblbovat jeho syna! Je na ni tak nepříjemný, že se ho pokusí umravnit nejen Adam, ale dokonce i Vanda. Jarka usoudí, že bude lepší odejít, a Adam se rozhodne jít s ní. S tátou už v jednom bytě nezůstane ani minutu!

Vanda se postaví na stranu Adama – proti Luďkovi!

Ani později se Luďkovi nepodaří ze šoku vzpamatovat. Stále na Jarku nasazuje, označuje ji za vypočítavou a nesympatickou starší ženskou, která o Adama stojí jen proto, že je perspektivním studentem medicíny. Určitě jí jde akorát o peníze a prestiž! A co proboha vidí Adam na ní? Evidentně se zbláznil!

Nikdo by to asi do Vandy neřekl, ale skutečně dělá, co může, aby Luďka přivedla k rozumu. Hájí lásku Adama a Jarky. Podle ní je Blančina sestřička sympatická. Jestli Luděk nechce o syna přijít, měl by se k němu i k jeho dívce chovat lépe. On je ovšem natolik vytočený, že špatně volenými slovy raní také Vandu. Nakonec se rozhodne zavolat Blance a zanechá jí nesouvislou hlasovou zprávu. Jak tohle dopadne?

Adam s Jarkou to budou mít ještě těžké. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text