Slavné páry, které během pandemie zatoužily po svobodě a daly dlouholetému vztahu vale

Slavné páry, které během pandemie zatoužily po svobodě a daly dlouholetému vztahu vale
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rok 2020 nebyl pro nikoho snadným obdobím. Pandemie, vynucené soužití během karantény, finanční a pracovní krize. Všechna tato fakta zatěžovala páry, a to natolik, že se mnozí rozhodli ukončit svůj vztah. A celebrity nebyly výjimkou.

Tento rok 2020 nešetřil ani VIP páry, nebo spíše prohloubil již tak nejisté vztahy mezi celebritami. 

Pojďme tedy společně zjistit, které páry si tak moc doma lezly na nervy, že od sebe utekly.

Megan Fox a Brian Austin Green

Po 10 letech manželství je příběh mezi hvězdou Transformers a hercem, kterého si možná pamatujete jako Davida Silvera v Beverly Hills 90210, u konce. Zprávu potvrdil Brian Austin Green, který během svého podcastu Context, hovořil se svými posluchači o konci vztahu. Herec se zaměřil zejména na 3 děti, které s Megan Fox má a hodlá se o ně i nadále starat. Pár se údajně rozešel, protože už byli oba vyčerpaní neshodami, které neustále řešili. Pro dvojici to ale nebylo nic nečekaného, už v roce 2015 měla Megan Fox románek s rapperem Machine Gun Kell a požádala o rozvod. Nakonec se s Brianem udobřila a žádost byla stažená. Nebylo to ale na dlouho.

Cara Delavigne a Ashley Benson

Asi po 2 letech v dubnu 2020 skončil vztah mezi Carou Delavigne a Ashley Benson. Londýňanku Caru Delevigne si nejspíš vybavíte v americkém snímku Sebevražedný oddíl (2016), v britském velkofilmu Anna Karenina (2012) nebo komedii Naprosto dokonalá (2016). Americká seriálová herečka Ashley Benson má za sebou úspěšný seriál Prolhané krásky (2010-2017) a zahrála si epizodní role v řadě známých seriálů. Obě ženy uvedly, že jejich vztah se vyčerpal. Vždy si zakládaly na soukromí, a tak rozchod nijak nekomentovaly.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth

Příběh mezi Miley Cyrus a Liamem Hemsworthem skončil na jaře roku 2020, ale teprve v létě byla informace zveřejněná od bývalého manžela. Bývalá Disneyova hvězda a zpěvačka a herec známý z filmů Hunger Games se setkali velmi mladí v roce 2009. Párkrát se rozešli a zase sešli a po desetiletém bouřlivém vztahu se vzali v úzkém kruhu přátel. Liamovi došla trpělivost, když „neřízená střela“ Miley odmítla párovou terapii, kterou herec navrhoval.

Lily-Rose Depp a Timothée Chalamet

Opona se také zavřela u velmi mladého páru Lily-Rose Depp a Timothée Chalameta. Pár spolu chodil více než 1 rok, i když žádný z nich nikdy oficiálně nepřiznal vztah. Společně však prošli červenými koberci mnoha společenských akcí. Dcera Johnnyho Deppa a Vanessy Paradisové se s mladým hercem setkala na natáčení filmu Král, ve kterém hráli role dvojice Jindřicha V. a jeho manželky Catherine.

Jak informoval magazín Proženy.cz, i u nás to v některých uzavřených domácnostech jiskřilo.

Simona Babčáková a Ian Adensam

Simonu netřeba představovat, Adensam je tenisový fitness trenér. Spolu tvořili pár od roku 2018, a zatímco první pandemická vlna je sblížila, u té druhé už začaly na povrch vztahu vystupovat neshody a těsně před svatbou se dvojice rozešla.

 Vlastina Kounická Svátková a Jiří Kounický 

Herečka a producent se vzali v roce 2016. Oba už měli jedno dítě a spolu mají syna. Při podzimní koronavirové vlně, kdy spolu byli zavření doma a oba byli bez práce, jejich drobné problémy vyústily až do situace, kdy se rozhodli pro rozvod.

(Zdroj: https://www.prozeny.cz/, https://www.csfd.cz/, https://www.momentodonna.it/)