Ulice: Chris chce být raději s prarodiči než se Skyler a Frantou

Ulice: Chris chce být raději s prarodiči než se Skyler a Frantou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Justine s Jean-Claudem přijedou na návštěvu za Chrisem. Z příjemné návštěvy se ale stává drama. František se od nich dozvídá, že s ním a Skyler není Chris šťastný a chce zpátky do Amsterdamu. Ani Prokop nemá radost z Magdina nápadu. Sledujte 4358. díl.

Prokop je přesvědčený, že Magdin a Otíkův nápad, jak Magdu zviditelnit, je nemožný. Magda chce vybírat peníze na mobilní hospice a s Otou natočí dost bláznivé poutací video. Magda plánuje hrát po hospodách na klavír, ve svatebních šatech a tím získávat sledující a potenciální dárce finančních příspěvků.

Prokop však Magdu od jejího nápadu zrazuje. Mohla by si tím uškodit a ztratit respekt u studentů. Magda na chvíli připouští, že má Prokop pravdu a Otíkovi se přizná, že je jejich nápad trapný. Nakonec se ale rozhodne do té bláznivé akce jít. Spouštěčem bude dopis napsaný a věnovaný její mamince. Naposledy, když za Magdou byla paní Koláčková a Magda jí vyprávěla o dopise, který dostala od své maminky, jí paní Koláčková poradila, ať na něj odepíše. Pro Magdu je to forma terapie, která jí má ulevit a otevřít oči. A to se také stane. 

Magda vzpomíná na maminku
Zdroj: TV Nova | Magda vzpomíná na maminku

Vítkovi a Milošovi se podnikání dobře rozjelo, takže nedostatkem zakázek netrpí. Čím ale trpí, je nedostatek pracovní síly. Lámou si hlavu, kdo by jim ještě mohl pomoct. Miloše Knoblocha napadne Vítkův syn Michal, což se Vítkovi nezdá. Po chvíli však musí uznat, že je to momentálně jediné možné řešení. Michal se díky tomu vyhýbá škole, a to se mu samozřejmě líbí. Mnohem méně se to však bude líbit Ivě, se kterou se Vítek ani neporadil.

Situace mezi nimi se ještě ten samý den uklidňuje a Vítek zkouší nenápadně poprosit Ivu, jestli by jim nemohla podat pomocnou ruku i ona. Potřebují totiž rozvozit materiál, ale nemají na to čas. Iva se nejprve zhrozí, když si vzpomene na minulou a stále ještě doznívající nehodu s Kaštanem, ale nakonec na Vítkovu prosbu kývne. Vidí totiž, jak je její manžel ztrhaný. 

I Michal je po celém dni stráveném fyzickou prací vyčerpaný a všechno ho bolí. Iva po něm chce, aby jí zašel do obchodu, ale Michal už nemůže. Když se však Iva zmíní, že Anežka sedí se Svatkou a Žofkou v bistru, jinak by poprosila ji, Michal v tu ránu ožívá a obětavě se nabízí, že jí pro smetanu zajde. Místo do obchodu však zamíří do bistra. Když uvidí Žofku, naprosto zapomíná na to, že měl být úplně někde jinde. Ze zírání na ni ho vytrhne telefon od mámy, která se diví, kde se tak dlouho zdržel. Svatka si moc dobře všimne, jak je Michal do Žofie zadívaný a upozorní ji na to. Jaká bude její reakce?

František je v šoku kvůli Chrisovi
František je v šoku kvůli Chrisovi, Zdroj: TV Nova

Justine a Jean-Claude se přijíždějí podívat na vnuka. Chris má z jejich návštěvy obrovskou radost. Ta ho však přechází v okamžiku, kdy mu babička s dědou oznámí, že se s nimi do Amsterdamu nevrací. Christian si totiž myslel, že si pro něj přijeli.

Je proto uražený, a když se vracejí z aquaparku zpátky k Františkovi, Christian se s Frantou nechce vůbec bavit. Justine s Jean-Claudem mu vysvětlují proč a Františka to namíchne. Snaží se mu vysvětlit, že jim Chris stále dokola opakuje, že tu není šťastný a chce žít s nimi v Holandsku. To je pro Františka velká rána. 

Zdroj článku:
  • Autorský text