Diskuze
Valentýn v Ulici: Nešťastná Magda závidí osamělé Ireně
Valentýn v Ulici: Nešťastná Magda závidí osamělé Ireně
Možná jste zmeškali
Dokonalá Miss Rosie, finalistka prestižní soutěže Elite Model Look, v Anatomii života a její dechberoucí zpěv a všestranný talent
Je krásná, je půvabná, je obdařená citem pro hudbu i pohyb. Mohla by být vším, co by si přála. Takový multitalent, jaký bují ve zpěvačce a herečce...
Filmové premiéry v kině v červnu aneb konečně jsme se dočkali návštěv kina
Kina se nám na dlouhý čas vytratila z života. A konečně jsme se dočkali otevřených kinosálů a všichni bychom si na ten svůj film měli zajít, aby se...
Vzpomínka na Věru Chytilovou, režisérku, která se nebála kontroverzních témat
Věra Chytilová byla velice kreativní a pracovitý člověk a zanechala po sobě řadu celovečerních i dokumentárních filmů. Kromě režie se věnovala i...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Něžná kráska ze seriálu Ulice a hrubiánský filmový mafián. Co všechno tento ojedinělý manželský pár překvapivě spojuje?
Poznali se v roce 2015 při natáčení filmu Gangster Ka: Afričan. Věkově je dělí jeden dospělý americký člověk. Ona je něžná víla s křehkým vzhledem,...
Z učitele hercem: jak si vede herec Ondřej Studénka v roli Prokopa Junka ze seriálu Ulice?
Nakonec se mu vlastně původní přání vyplnilo. V seriálu Ulice totiž Ondřej hraje profesora Prokopa. Jak se dvojnásobného tatínkovi v roli posily...
Chystá se ruský film, ve kterém budou proti sobě bojovat Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan
V novém ruském filmu „Železná maska“ se setkají dvě skutečné legendy filmového světa: držitel titulu „Mister Universe“ Arnold Schwarzenegger a...
Ďábelský horor dostane třetí pokračování: V zajetí démonů nás bude i tentokrát děsit skutečným příběhem
"V zajetí démonů" nás straší od roku 2013. Děj těchto hororů se vždy točí kolem „opravdických“ paranormálních aktivit, především z oblasti démonů....
Past na rodiče (1998): Zajímavosti o filmu, o kterých jste neměli ani tušení
Past na rodiče se stala jednou z filmových klasik 90. let. Všichni na film rádi vzpomínáme, ať jsme ho poprvé viděli už jako děti nebo jako dospělí...
Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle
Tento film vypráví příběh o rodinné vraždě Wattsových v roce 2018, které se staly v městě Frederick v Coloradu. K zachycení událostí, které se tam...