Diskuze

Valentýn v Ulici: Nešťastná Magda závidí osamělé Ireně

V úterním díle se slaví svátek svatého Valentýna. Ani v Ulici mu všichni tak docela neuniknou. Irena ho stráví příjemně, ale s pocitem osamělosti. Magda je na tom ještě hůř, po rychlém usmíření se totiž s Prokopem znovu rozhádá. Gábina překvapí Jirku malým dárečkem a udělá si z něj legraci.
Zpět na celý článek

V úterním díle se slaví svátek svatého Valentýna. Ani v Ulici mu všichni tak docela neuniknou. Irena ho stráví příjemně, ale s pocitem osamělosti. Magda je na tom ještě hůř, po rychlém usmíření se totiž s Prokopem znovu rozhádá. Gábina překvapí Jirku malým dárečkem a udělá si z něj legraci.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dokonalá Miss Rosie, finalistka prestižní soutěže Elite Model Look, v Anatomii života a její dechberoucí zpěv a všestranný talent
06.06.2021

Dokonalá Miss Rosie, finalistka prestižní soutěže Elite Model Look, v Anatomii života a její dechberoucí zpěv a všestranný talent

Je krásná, je půvabná, je obdařená citem pro hudbu i pohyb. Mohla by být vším, co by si přála. Takový multitalent, jaký bují ve zpěvačce a herečce...

Filmové premiéry v kině v červnu aneb konečně jsme se dočkali návštěv kina
04.06.2021

Filmové premiéry v kině v červnu aneb konečně jsme se dočkali návštěv kina

Kina se nám na dlouhý čas vytratila z života. A konečně jsme se dočkali otevřených kinosálů a všichni bychom si na ten svůj film měli zajít, aby se...

Vzpomínka na Věru Chytilovou, režisérku, která se nebála kontroverzních témat
05.09.2021

Vzpomínka na Věru Chytilovou, režisérku, která se nebála kontroverzních témat

Věra Chytilová byla velice kreativní a pracovitý člověk a zanechala po sobě řadu celovečerních i dokumentárních filmů. Kromě režie se věnovala i...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Něžná kráska ze seriálu Ulice a hrubiánský filmový mafián. Co všechno tento ojedinělý manželský pár překvapivě spojuje?
21.04.2021

Něžná kráska ze seriálu Ulice a hrubiánský filmový mafián. Co všechno tento ojedinělý manželský pár překvapivě spojuje?

Poznali se v roce 2015 při natáčení filmu Gangster Ka: Afričan. Věkově je dělí jeden dospělý americký člověk. Ona je něžná víla s křehkým vzhledem,...

Z učitele hercem: jak si vede herec Ondřej Studénka v roli Prokopa Junka ze seriálu Ulice?
04.04.2021

Z učitele hercem: jak si vede herec Ondřej Studénka v roli Prokopa Junka ze seriálu Ulice?

Nakonec se mu vlastně původní přání vyplnilo. V seriálu Ulice totiž Ondřej hraje profesora Prokopa. Jak se dvojnásobného tatínkovi v roli posily...

Chystá se ruský film, ve kterém budou proti sobě bojovat Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan
09.06.2021

Chystá se ruský film, ve kterém budou proti sobě bojovat Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan

V novém ruském filmu „Železná maska“ se setkají dvě skutečné legendy filmového světa: držitel titulu „Mister Universe“ Arnold Schwarzenegger a...

Ďábelský horor dostane třetí pokračování: V zajetí démonů nás bude i tentokrát děsit skutečným příběhem
09.05.2021

Ďábelský horor dostane třetí pokračování: V zajetí démonů nás bude i tentokrát děsit skutečným příběhem

"V zajetí démonů" nás straší od roku 2013. Děj těchto hororů se vždy točí kolem „opravdických“ paranormálních aktivit, především z oblasti démonů....

Past na rodiče (1998): Zajímavosti o filmu, o kterých jste neměli ani tušení
05.06.2021

Past na rodiče (1998): Zajímavosti o filmu, o kterých jste neměli ani tušení

Past na rodiče se stala jednou z filmových klasik 90. let. Všichni na film rádi vzpomínáme, ať jsme ho poprvé viděli už jako děti nebo jako dospělí...

Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle
23.11.2021

Dokument o vražedné rodince – Americká vražda: Rodina od vedle

Tento film vypráví příběh o rodinné vraždě Wattsových v roce 2018, které se staly v městě Frederick v Coloradu. K zachycení událostí, které se tam...