Slavní, kteří byli adoptováni. Věděli jste to o nich?

Slavní, kteří byli adoptováni. Věděli jste to o nich?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes jsou slavní a bohatí. V některých případech ale sláva nebyla zadarmo a možná nebýt adoptivních rodičů, tak daleko, jako jsou dnes, by se možná nikdy nedostali. Řeč je o slavných osobnostech, které vyrůstaly v péči adoptivních rodičů. Podívejte se, kdo nepoznal svou biologickou rodinu.

Marylin Monroe vyrůstala u pěstounů

Zná ji každý a byla idolem pro mnoho mužů, ale také žen. Její život ale nebyl vůbec jednoduchý. Nejprve byla se svou matkou, ale ta měla velké problémy s penězi, a tak Marylin skončila u pěstounů. Nejde tak o klasickou adopci. V jejích 7 letech se vrátila od pěstounů zpět k matce. Tento pobyt u ní ale neměl dlouhého trvání. Nakonec skončila v sirotčinci.

Faith Hill a Nicole Richie

Tato známá, dnes padesátiletá zpěvačka také vyrůstala u adoptivních rodičů, kteří se jmenovali Edna Perry a Tedy Perry. Po nich má i své pravé jméno Audrey Faith Perry. Kromě Faith můžeme také zmínit další slavnou osobnost, a to Nicole Richie. Zde neproběhla adopce klasickým způsobem. Její příběh je poměrně zamotaný, a i když to není zvykem, se svými biologickými rodiči je v kontaktu poměrně často. Adoptoval ji známý zpěvák Lionel Richie, jejím otcem je jeho kamarád, který s Lionelem občas koncertoval. Z tohoto důvodu je Nicole se svým otcem i matkou v kontaktu. Díky Lionelovi je tam, kde je.

Rodiče Stevea Jobse neměli požehnání od rodičů

Steve je celosvětově známý zakladatel společnosti Apple, ale málokdo ví, že nevyrůstal se svými biologickými rodiči. Jeho biologický dědeček zakazoval vztah Steveovým rodičům. Proto jeho matka Steva nabídla k adopci. Možná by dnes nebyl tam, kde je, kdyby nevyrůstal s adoptivními rodiči Paulem a Clarou Jobsovými, kteří nemohli mít své vlastní děti.

Je vidět, že mnohdy ke kariéře pomohli adoptivní rodiče a bez nich by slavné osobnosti málokdy dosáhly vrcholů, na které se propracovaly.