Šéfka: Seriálové želízko v ohni se chystá diváky přitáhnout na sobotní večery v hlavním vysílacím čase

Šéfka: Seriálové želízko v ohni se chystá diváky přitáhnout na sobotní večery v hlavním vysílacím čase
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V předpremiéře už 19. února na Voyo a potom na Nově od 26. února každou sobotu zve diváky na rande s kriminální zápletkou šéfka pražské kriminálky. Kromě příběhů s překvapivým rozuzlením se děj bude vracet do minulosti hlavních postav.

Tvůrci seriálu slibují napínavou podívanou. Seriál bude unikátní v tom, že bude vedle kriminální zápletky sledovat velice podrobně osobní příběhy jednotlivých postav. Jejich osudy budou ovlivněny kauzami, které budou vyšetřovat.

Divák bude mít příležitost vidět, jak snadné je dostat se při každodenním styku s kriminálním prostředím do role oběti nebo podezřelého. Stejně jako v seriálu Odznak Vysočina, i zde tvůrci vytvořili silnou ženskou postavu, která by měla být tahounem projektu.

Šéfku ztvární Kateřina Winterová (46). Rodačka z Benešova je známá především pro účinkování v Národním divadle a také jako zpěvačka kapely Ecstasy of Saint Theresa. Z filmové tvorby má za sebou v poslední době role ve filmech Bourák, Toman nebo v TV filmu Marie Terezie. Za vedlejší roli ve filmu Toman byla nominovaná na Zlatého lva.

Herec Jan Čenský, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Její postava bude major Karla Langerová. V týmu bude mít Jana Holíka jako kapitána Richarda Čecha a Petra Konáše jako kapitána Jana Trunpeta. Z dalších známých tváří se v seriálu objeví Stanislav Majer, Tereza Richterová nebo Jan Čenský.

Major Langerová bude šéfkou oddělení vražd pražské policie. Před pár lety přišla o manžela, který byl zastřelený ve službě, a navíc označen za zrádce. Ona nikdy oficiální verzi příběhu nevěřila a tajně bude pátrat po pravdě.

Její aktivita však spustí lavinu událostí a ta ovlivní všechny osudy lidí, kteří se pohybují v jejím okolí.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.mediar.cz