Ulice v první polovině března přinese Magdin trapas, Jirkův konflikt s Tomáškem a další Vandin malér

Ulice v první polovině března přinese Magdin trapas, Jirkův konflikt s Tomáškem a další Vandin malér
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Začátek jara do Ulice nevnese klid a mír, ale naopak další dramata a konflikty. Magdino romantické překvapení pro Prokopa se zhatí, Skyler bude provokovat Báru a Tomášek zase Jirku Hermana. Vanda se modlí, aby její tajemství nevyšlo najevo. Karla a Kryštof se to své snaží udržet před Věrkou.

Magdino žhavé překvapení skončí trapasem

Pořádné trapasy někdy vycházejí z nejušlechtilejších záměrů. Magda si uvědomuje, že společné bydlení byl pro jejího přítele velký krok. Snad aby se mu odvděčila, anebo proto, aby ho zkrátka jen potěšila, rozhodne se pro něj připravit překvapení. Pořídí si nové sexy prádélko a přichystá romantický večer plný vášně. Její snaha bohužel nepadne na úrodnou půdu a nedočká se ani patřičného uznání, poněvadž Prokop si místo toho vyrazí na skleničku s Mirkem. Ten má další důvod k oslavě, a tak samozřejmě u jedné sklenky nezůstane. Lehce upravení hoši pak zamíří k Prokopovi domů, aniž by tušili, co tam Magda naaranžovala. Tohle bude ještě hodně veselé…

Skyler chce Frantu a Báru nadobro rozeštvat

Bára se odstěhovala od rodičů, aby nemusela dál snášet pohledy na Františka se Skyler a jejich přeslazené štěstí. I když se přesunula k nové spolubydlící, na bývalého přítele a jeho otravnou partnerku z Amsterdamu stále někde naráží. Jedna věc je, když vám někdo sebere člověka, se kterým jste chtěli strávit zbytek života. Ale něco docela jiného je, když si dotyčná osoba svůj triumf nepokrytě vychutnává a dává vám opakovaně najevo nadřazenost.

Skyler navíc jasně vidí, že Frantovi na Báře pořád ještě záleží, a tak jí v jeho očích neváhá očernit. Bára ale už ukázala, že si nenechá všechno líbit. Jak si to se Skyler vyřídí tentokrát?

Tomášek napíše další nelichotivý článek o Jirkovi

Mezinárodní den žen je příležitostí rozdávat květiny a dárky, ale v Ulici naneštěstí dojde i na potyčky. Redaktor Tomášek se totiž vytasí s dalším senzačním článkem, v němž se opět pustí do policisty Hermana. Ke všemu si pak drze nakráčí přímo do Gábinina salonu, jako by doufal, že se tam dočká dalšího slibného námětu. Jen aby spíš neodcházel s rozbitým nosem. Do salonu čirou náhodou ve stejnou dobu vejde také Jirka. Jakmile si Tomáška všimne, rázem uvidí rudě. Bez následků se to zřejmě neobejde…

Tomášek nemůže dát pokoj ani na MDŽ. Zdroj: TV Nova

Za naivní chování zaplatí Vanda vysokou cenu

Vanda se tolik těšila na svatební přípravy, ale teď si je kvůli vlastní hlouposti ani trochu neužívá. Neustále se trápí pomyšlením na kolosální dluhy, které zoufale drží pod pokličkou před svými nejbližšími – a hlavně před ženichem. Tuší, že kdyby se Luděk o něčem z toho dozvěděl, nikdy by s ní k oltáři nešel. Podaří se však Vandě zažehnat další veliký průšvih, kvůli němuž by mohla přijít opravdu o všechno?

Věrka se pídí po informacích. Využije Vojtu

Před Věrkou a jejím pověstným instinktem se nikdy nic neutají. Ačkoli se tedy Karla a Kryštof všemožně snaží ututlat partnerskou krizi a fakt, že začali navštěvovat vztahového poradce, zkušená paní Marečková začne neomylně větřit problémy. Ve snaze odhalit pravdu se obrátí na někoho, kdo ví o situaci Karly a Kryštofa více, než by oni sami čekali, a sice na malého Vojtu. Co všechno chlapec prozradí babičce?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova