Ulice: Žárlivá manželka versus sexy kamarádka. Jak to Iva ustojí?

Ulice: Žárlivá manželka versus sexy kamarádka. Jak to Iva ustojí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdyby si měl Lumír zvolit mezi Ingrid a Kateřinou, těžko říct, která z žen by to u něj vyhrála. Ingrid mu od smrti Světlany hodně pomáhá, Kateřina Dubovská z hospody ho však nepřestává udivovat. I Vítek Klíma stojí mezi dvěma ženami, aniž by to tušil. Obě budou mít možnost se v 4201. dílu potkat.

Ani víkend nepomohl udobření otce se synem. Michal se stále zlobí na svého tátu kvůli jeho nápadu pracovat v pohřebním ústavu. Nechce si vůbec představit tu potupu, která by ho čekala, kdyby se ho někdo z kamarádů nebo jeho vrstevníků zeptal, kde pracuje jeho táta. Zbytek rodiny naštěstí Vítka Klímu tak nedusí. I jeho žena, kterou tahle myšlenka zprvu děsila, zůstává potichu. Nakonec z ní však přece jen něco vypadne.

Ingrid začíná ničit neustálé pendlování mezi jejím domovem a tím Lumírovým. Celé to vznikne kvůli výletu, na který Ingrid nemůže s Lumírem a Alexem jet, protože u něj nemá žádné oblečení. Lumír to vyřeší jednoduše, nakoupí Ingrid vše, co na cestu s nimi potřebuje. Jenže ani to se Ingrid nezamlouvá. Co přesně po Lumírovi vlastně chce?

Dita veze Vítkovi slíbené věci na focení, které mu odkázal její dědeček, jenže Vítek zrovna nemá čas. Iva se hodně překvapivě nabídne, že je od Dity převezme. Vítek je z manželčiny nabídky rozpačitý, protože si je dobře vědom toho, jak Iva na Ditu žárlí. Nakonec souhlasí, a tak bude mít Iva konečně příležitost setkat se se svou sokyní o samotě tváří v tvář. A toho musí jako správná zvědavá a žárlivá manželka využít. 

 

Iva se od Dity dozví to, co potřebovala vědět, ale klid jí to rozhodně nepřinese. Obzvlášť, když Dita jejího manžela chválí a chválí a nechává ho od ní několikrát pozdravovat. Jitka proto Ivě poradí, ať svého manžela také přinutí žárlit. A tak si přinese domů kytku, která ani nebyla pro ni a vydává ji za svou. Zabere tenhle dětinský pokus o upoutání pozornosti zrovna na Vítka? Tomu se totiž hlavou honí docela něco jiného. 

 

Zdroj:

  • autorský text

 
Zdroj článku:
  • autorský text