Vážná operace, konec přátelství i trapas u voleb – co dalšího vás čeká v dnešní Ulici?

Vážná operace, konec přátelství i trapas u voleb – co dalšího vás čeká v dnešní Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Závěr týdne v Ulici bude nabitý nepříjemnými událostmi. Kaštan se ocitne ve špitále a musí na operaci. Anežka prozradila, kdo přinesl do školy konopí, čímž podrazila Žofku a ztratila její přátelství. Naštve se i Michal, jenž tak přijde o možnost trávit s Žofkou čas. A Tonda se zesměšní u voleb.

Kaštan musí na operaci

Kaštan leží v nemocnici a Iva trpící výčitkami svědomí se ho rozhodne navštívit. Soused, o němž se s Vítkem domnívali, že umí jenom simulovat, půjde na operaci. Potřebuje provizorní župan a pantofle, a tak mu je Iva přinese. Zároveň se ho snaží přesvědčit, aby kontaktoval dceru a řekl jí o svém zdravotním stavu, ale on odmítne. Proto vezme Iva celou věc do vlastních rukou a zajde se poradit s Aničkou. Ta jí prozradí jméno Kaštanovy dcery, díky čemuž Iva najde její firemní e-mail a napíše jí zprávu.

Katerina Ujfalusi (Žofka) a Karolina Lipowska (Anežka), zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Konec přátelství mezi Anežkou a Žofkou

Anežka prozradila před rodiči, že Žofka přinesla do školy sazenici konopí a že společně popíjely vodku. Žofka má doma hotové peklo a dává to za vinu právě Anežce, se kterou už nechce mít nic společného. I Svatka se zlobí a není vůbec jisté, jak se to pro jejich přátelství vyvine dál. Anežka se trápí, protože všechno zkazila – a vlastně jen kvůli hloupému hecování. Navíc je na ni naštvaný také Michal, jenž teď zřejmě ztratil veškeré šance u atraktivní Žofky.

Tyrani mají pro Šimona návrh

Šimona kousek od školy doženou šikanátoři, aby si ho zase jednou pěkně podali. Jako obvykle mu seberou svačinu a požadují peníze, které jim podle jejich zvrácené logiky dluží. Šíma už dal tyranům všechno, co měl. Roman s Viktorem si pro něj tedy vymyslí jistou zkoušku. Pokud přestane být srab a zničí školní nástěnku, jsou ochotní mu odpustit až tři sta korun. Šimon nejdřív odmítne, ale začátkem příštího týdne své rozhodnutí změní…

Vilma vyjádří Lumírovi podporu kvůli nadcházejícím volbám, zdroj: Tv Nova 

Tonda se ztrapní u voleb

Vilma vyjádří Lumírovi podporu kvůli nadcházejícím volbám. Upřímně, jemu na výsledku zvlášť nezáleží. Je jen zastupitelem, a kromě toho má hlavu plnou jiných starostí. Tonda naproti tomu atmosféru voleb strašně prožívá a dělá, co může, aby na poslední chvíli shromáždil další voliče. Bohužel se dopustí velké začátečnické chyby. Když ho dva protivní voliči vyprovokují, ztropí skandální scénu, při níž kritizuje vlastního syna a jeho nedostatečné vzdělání. Netuší, že si jeho výstup někdo nahrál na video, které vzápětí obletí celý internet. Lumír to považuje za politickou sebevraždu, ale podle Tondy jde naopak o agitaci zadarmo.

Lexíkův vztah s Ingrid provokuje Lumíra

Po návratu domů má Lumír mizernou náladu. Zastihne totiž Lexíka zcela spokojeného ve společnosti Ingrid, což ho rozčiluje. Proč nemůže být chlapec stejně přátelský vůči Kateřině? Dřív si přece tak rozuměli! Žádá snad Lumír tolik, když chce trávit čas se synem i svou přítelkyní? Do toho u něj zazvoní Tonda hledající azyl. Pohádal se s Mirkou, je však přesvědčený, že ho po vítězství ve volbách slavnostně přijme zpátky. Co když ale vyhraje Jirka?

Zdroj článku:
  • Autorský text