Anežka a Žofka vás zvou na mejdan – bez rodičů, zato s vodkou!

Anežka a Žofka vás zvou na mejdan – bez rodičů, zato s vodkou!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michala pěkně štve, že ho rodiče nenechají odjet s Kaštanem na chalupu, ale náladu mu zlepší Anežka s Žofkou, když domů přitáhnou lahev vodky. Kristýna se sejde s Denisem. Co se od něj dozví, to ji ovšem ani trochu nepotěší. Šímu unavuje šikana dvou starších žáků a chce jim to oplatit.

Nemocný pán, co je na chlapečky?

Michal nechápe, proč ho rodiče nechtějí pustit s Kaštanem na chatu. Měli by být přece rádi, že pomáhá nemocnému starému pánovi – navíc bude na čerstvém vzduchu. Ale oni mu místo toho nabízejí, ať ještě pár měsíců počká, až mu bude patnáct, a jde pracovat někam do supermarketu. Jejich podivné důvody zpochybňuje i Anežka, ale pak Vítek konečně naznačí, o co doopravdy jde. Prostě se bojí, aby Kaštan Michala nezneužil.

Evženova inspirativní řeč pomůže Kristýně

Kristýna netuší, jak si vyložit Denisovu včerejší zprávu. Chce se s ní sejít proto, že mu chyběla, nebo je za tím něco jiného? Bojí se zjistit pravdu, ale Evžen ji povzbudí, a tak se dívka odhodlá vyrazit před dům, kde na ni Denis čeká na lavičce – jen proto, aby se jí zeptal, proč nechce nastoupit na školu. Neměla by zahazovat příležitost, pro kterou se tolik nadřela, jenom kvůli němu.

Kristýna ho odbude, že mu do toho nic není, a chce vědět, kdo mu o tom pověděl. Na základě jeho odpovědi dojde k závěru, že Denise navedl Luděk, aby dceru přiměl jít na vysokou. Dívka uteče domů, zavře se v pokoji a málem utopí v slzách, dokud nepřijde Evžen, aby jí hodil záchranný kruh – ve formě utěšujícího rozhovoru. Kristýna se díky tomu rozhodne, že studium na vysoké přece jen zkusí.

Že by Evžen Kristýně otevřel oči?, Zdroj: TV Nova

Šíma vyráží do boje proti šikanátorům

Šimona neustále obtěžují dva starší studenti. On se s nimi pokusí rozumně domluvit, aby ho konečně nechali na pokoji, ale s diplomacií tady bohužel příliš nepochodí. Jakmile zjistí, že mu kluci nastrčili do skříňky odporný plakát, uchýlí se k jiné taktice – jejich žertíky jim oplatí stejnou mincí. Michal namítá, že ho snadno chytí a vymlátí z něj duši, ale Šíma se připraví na vše a prostě jim sebere boty…

U Klímových je mejdan s lahví vodky

Svatka do Coolny propašuje lahev vodky a vylepší pomerančový džus sobě i kamarádkám. Děvčata se brzy rozveselí a všimne si toho Bruno. Když je na čase změnit lokál, Svatka odchází domů, ale Žofka s Anežkou pokračují v neplánovaném večírků u Klímových, jelikož Vítek má nějakou pracovní oslavu a Iva je zase v salonu na dámské jízdě. Michal zapůjčí holkám svůj jahodový džus a popíjení může nerušeně pokračovat do pozdních večerních hodin, aniž by někdo z rodičů něco vyčenichal. Těžká jsou však rána opilcova. Do jakého dne se probudí Anežka a Žofka?

Adam se vyspí s Jarkou

Adam pozve Jarku k sobě do bytu, kde má klid a pohodu, protože táta s Vandou už odletěli do Japonska. Po příjemném rozhovoru se Adam nabídne, že Jarku naučí základní kroky salsy. Právě u toho mezi nimi přeskočí jiskra, políbí se a skončí v posteli. Bude to začátek romantického vztahu, nebo jednorázový úlet?

Zdroj článku:
  • Autorský text