Ulice: Bude to Evženovi a Blance konečně klapat? Co vše by se mohlo přihodit, aby se ti dva rozhádali?

Ulice: Bude to Evženovi a Blance konečně klapat? Co vše by se mohlo přihodit, aby se ti dva rozhádali?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evžen je zpátky. Díky tomu už si Blanka nemusí vylévat své srdce u Veroniky, nýbrž může trávit všechen svůj volný čas se svou životní láskou. Evženovy první kroky totiž směřovaly rovnou k ní. A to už něco znamená. 

Oba se ujistili, že se milují a že chtějí být spolu 

Chvíli to vypadalo, že je Evžen zpátky jen kvůli tomu, že si v Austrálii neměl s kým povídat a že byl frustrovaný. Později si však Blanka s Evženem svůj vztah vyjasnili a naštěstí se ukázalo, že jeden o druhého pořád velmi stojí. Ale bude jim to konečně klapat? Co vše by se mohlo přihodit, aby se ti dva třeba rozhádali?

Zvýšení nájmu o 20 % to nejspíš nebude, s tím už se Evžen Blance svěřil. Jediným problémem by v této věci mohla být Vanda, která se nehodlá spokojit s tím, že bude platit víc za obyčejnou garsonku. Ona se totiž už vidí v Luďkově novém bytě a nárazové zvyšování nájmu by ji tam mohlo dostat snáz. Vanda tedy může Blance a Evženovi zatopit. Ti dva jsou však natolik hlavou v oblacích, že jim nějaký mráček v podobě Vandy vadit nejspíš nebude. 

Vztah Evžena a Vandy by mohl zkomplikovat fakt, že se Denis rozešel s Kristýnou, a ta teď více času tráví u své mámy. V bytečku, který by tak mohli mít jen pro sebe, tedy nebudou mít soukromí. Naštěstí je Evžen rozumný a nikdy by si na něco takového nestěžoval.

Nepropadne Blanka zase alkoholu?

Když ne zvýšení nájmu, a dokonce ani Vanda, kdo nebo co by Blance a Evženovi mohlo zkazit jejich štěstí? Že by opět démon alkohol, kterému by Blanka opět propadla? To je jen málo pravděpodobné. Blanka je totiž silná a v kondici. Prošla si mnohem horším obdobím a zvládla se nenapít. Proč by s pitím začínala teď, když má vedle sebe Evžena? Zkušenost s pitím mají společnou, a tudíž se mohou navzájem podporovat.

Ale nač hledat mouchy tam, kde nejsou? Možná budou diváci Ulice jen svědky toho, jak to Blance a Evženovi klape. Po tom, čím si oba prošli, si to zaslouží, no ne?

Adam bude randit se sestřičkou z ordinace Blanky, Zdroj: TV Nova

Blance může vadit, že Adam začne randit s její sestrou z ordinace 

Ale možná by se přece jen nějaký mráček na obzoru našel. Možná bude radost Blance kazit fakt, že se její syn Adam zcela nečekaně zakouká do její sestry z ordinace. O té se teprve nedávno dozvěděla, že se rozvádí. Je sice bezdětná, ale také o hodně starší než Adam.

Navíc pro ni bude dost komplikované s ní pracovat a udržovat si formální odstup, když bude randit s jejím synem. Bude to trapné a komplikované. Právě Evžen by jí mohl pomoct získat nadhled nad zjevně nepřehlednou situací. Adam je přece dospělý a ví, co dělá. A nikdo teď nemůže vědět, jestli to těm dvěma vydrží. 

Před Evženem a Blankou je nádherné období. A když se přece jen objeví nějaké problémy, budou je řešit společně. Jsou totiž spřízněné duše, což se přece jen často nevidí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text