Diskuze
Trochu netradiční pojetí nového seriálu Lupin, inspirovaného románovým hrdinou, nakonec diváky příjemně překvapilo
Trochu netradiční pojetí nového seriálu Lupin, inspirovaného románovým hrdinou, nakonec diváky příjemně překvapilo
Možná jste zmeškali
Letní bída za koncesionářské poplatky: Alfons Karásek zachraňuje letní zoufalství
Se zvyšujícími se počty hodin slunečního svitu se zmenšuje počet pořadů v České televizi, na které se dá dívat. Léto v ČT už tradičně divákům...
Další fraška s titulkem reality show je tady. Slovenská verze se nechytila, tak proč si neudělat českou
Farma Česko odhaluje 12 soutěžících, kteří se už 23. června na Oneplay pustí do boje o výhru až jeden milion korun. O den později, tedy 24. června,...
S kým žije bouřlivák Jaroslav Plesl
Jaroslav Plesl je charismatický český herec, který nemá o fanynky a nápadnice nouzi. V soukromém životě je bohém, milovník alkoholu i hezkých žen....
Dnes v Ulici: Jirka je frustrovaný z Petry, Soňa boduje u Prokopa a Magda odevzdává darované klíče
Jirka si stěžuje Karle, že věci kolem Petry jsou na něho moc. To Prokopovi zlepší náladu Soňa, která zapracovala na Jirkovi a získala benefity pro...
Tato herečka září na filmovém plátně, ale objevila i nový svět, kde vládne láska a podnikání
Tereza, která začala hereckou kariéru s příjmením Voříšková, si diváky získala už jako teenagerka. Určitě si ji vybavíte jako roztomilou vodačku v...
Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...
ZOO zítra: Padnou slzy a slova, která zabolí! Kdo asi bude nejvíce zklamaný
Daniel má spadeno na Nicka. Vyvádí jen proto, že ráno na veterině potkal Ester na odchodu a z nějakého důvodu má pocit, že by měl Nicka pokárat....
Ulice: Kdyby scenáristé šli touto cestou, ne každý by to skousl
Diváci se nemohou dočkat toho, až 21. sezóna Ulice rozjede nové příběhy. Ale těšili by se na ni stejně, kdyby věděli, že Luboš zradí svoji rodinu a...
Zítra v Ulici: V úterý Vlastička šokuje. Oroduje za Blanku u Šplíchala, dokonce se jí omlouvá
V Hanuškové se asi přece jen hnulo svědomí. Ukáže se totiž, že Igor ji nehodlal nahradit mladou asistentkou. Ve skutečnosti mu Vlastina výpověď...
Zítra v ZOO: Tereziin odvážný návrh, Sid nestačila zírat
Nick si prosadil svou a má pokoj pro hosty. V advokátní kanceláří Míša dělá vše proto, aby se zbavila Lucie. Jen Anna neshody neřeší, její mysl...
Diskutujte
- Slasti otce vlasti: Historická komedie o prvních milostných a vladařských zkušenostech kralevice Karla
- Pondělí v Ulici plné zranění: Kdo má ortézu a kdo obvaz na noze?
- Ulice: První mráčky ve vztahu Skyler a Františka. Neshodnou se na jeho studiu
- Josef Dvořák: Vyučený automechanik sbíral ocenění za humor a nejspíš je nejznámějším vodníkem v Čechách
- Ulice: Natalie Golovchenko má starost o bratra. Zůstal na Ukrajině
- Ulice: Kryštofovi dojde trpělivost, Štěpánka vytrestá sám. Ani Vanda nezahálí, směle postupuje k cíli - svatbě s Luďkem
- O mě se neboj: Evě začínají trampoty a neví, co řešit dříve. Nakonec bude nejtvrdším oříškem chorobně žárlivý manžel
- Ulice je výukový seriál, říká představitelka Věrky Milena Steinmasslová
- MasterChef se řítí do cílové rovinky a po třech měsících už je to na dosah. Kdo bude podle vás bojovat o vavříny?
- Úterní Prostřeno u Jitky: Oko diváka zajásalo, konečně příjemná a šikovná hostitelka