Seriál Kukačky: Denisa Barešová dostala v Kukačkách prostor, který beze zbytku zužitkovala

Seriál Kukačky: Denisa Barešová dostala v Kukačkách prostor, který beze zbytku zužitkovala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marta Dancingerová jako matka syna s aspergerovým syndromem, která s láskou čelí všem problémům a bojuje o Jakuba ze všech sil, hrála svoji roli na výbornou, zvratu jsme se ale nedočkali. Navíc může čerpat životní zkušenosti z vlastního mateřství.

Denisa, ačkoliv bezdětná herečka, obstála jako mladá maminka, která podlehla po porodu laktační psychóze, na výbornou. Svým výkonem zastínila i samotnou Martu Dancingerovou.

Poporodní deprese

Kromě tématu autismu se díky její skvělé roli široké publikum seznámilo i s dalším problémem, a to poporodní depresí neboli laktační psychózou, které mohou bez jakékoliv příčiny a příznaků podlehnout i zcela zdravé a mladé ženy.

Denisa Barešová

Denisa je typ herečky, které bezesporu sedne každá role. Není pro ni problém se s rozličnými rolemi ztotožnit, ačkoliv se v nich kolikrát až tak sama nevidí. V Kukačkách přiznala, že na rozdíl od Marcely by jednala daleko rázněji a nebyla by tak trpělivá s nápadníky. Rozhodně byla ale každým coulem přesvědčivá a odchod za studii do Prahy se v jejím podání dá i věřit, ačkoliv je prakticky nemožný bez zázemí rodiny. Ale Denise Barešové uvěříme v podání Marcely i nemožné, protože sama je nabitá neskutečným elánem a odhodláním.

Můžeme pouze litovat, že jsme si s Marcelou v roli matky neužili více dílů, určitě by byly zajímavé. Načasování jejího mateřství až do samého konce druhé řady bylo tudíž poněkud nešťastné.

Zdroje článku: