V páteční Ulici se hvězdy na Vandu vykašlou a Karla sežene párového terapeuta

V páteční Ulici se hvězdy na Vandu vykašlou a Karla sežene párového terapeuta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4425. dílu Ulice Vanda zabředne do dalšího dluhu. Už to ale není jen prohraná desítka na šaty. Tu by totiž Luděk nějak zamázl. Je to mnohem více. V kasinu Vanda prohraje 60 tisíc korun, a to je více než rozpočet, který Luděk uvolnil na svatbu. Pokud jim tohle nenaruší vztah, tak už potom nejspíš nic. Třeba by jim mohla Karla doporučit párového terapeuta, kterého i přes komplikace sehnala. 

Karla je ženou činu, o čemž se mohou diváci přesvědčit v aktuálních dílech Ulice. Po tom, co jí Mára kývl na párovou terapii, hledá psychologa, který by se jejich vztahu věnoval. Zjišťuje přitom, že jsou nejen neskutečně drazí, nýbrž i velmi zaneprázdnění. Mára tajně doufá, že téma vztahových terapeutů u nich, co nevidět vyšumí, když mají volno až za dva měsíce. Jenže to se spletl. Termín mají už v úterý. A z toho se nevyvleče. 

Vanda se ze svého maléru v kasinu také nevyvleče. A kdo ví, zda jí Luděk snubní prsten nakonec navleče. Vždyť je zase v dluzích až po uši. A dluhy, ty Luděk nemá rád. Dobře mu prý nedělá ani hypotéka, na kterou ovšem má. Kdyby jen věděl, že Vanda jen tak z fleku prohraje šedesát tisíc korun... Hvězdy v tom Vandu zkrátka nechaly. Krupiér ji nicméně několikrát důrazně doporučil, aby se sebrala a na nevycházející hru se vykašlala. Vanda si může u hráčského stolu nehty ukousat. A když budoucí nevěstě hra nevyjde, seřve všechny zúčastněné.

Štěstí už se u Vandy nejspíš unavilo, Zdroj: TV Nova

Musí se uznat, že herečka Kristýna Hrušínská to hraje opravdu skvěle. První zkušenost s dluhem Vandě nejspíš nestačila. Kdyby všechny prohýřené peníze vložila do terapie, nejspíš by z ní byl už jiný člověk. Dokonce už se jí nehodí ani dřívější termín svatby, na který tlačila. Najednou jí Luděk nabízí už 11. březen. Dříve by skákala do vzduchu radostí. Teď ale musí vymyslet, jak si dopomůže k chybějícím desítkám tisíc korun. Je znovu v situaci, ve které se ocitla už v Kanadě. 

Zdroj článku:
  • Autorský text