Jak se žije Kristýně a Olině z Výměny manželek, od které uplynulo už pár měsíců

Jak se žije Kristýně a Olině z Výměny manželek, od které uplynulo už pár měsíců
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Většinu párů, které se do Výměny manželek zapojily, tato netradiční zkušenost nějakým způsobem ovlivnila. Často si tak uvědomily skutečnosti, které třeba podvědomě neviděly nebo v předtuše nepříjemností jejich řešení odkládaly na neurčito.

To je případ i Kristýny (28) a Martina, kteří doufali, že po této zkušenosti najdou způsob, jak manželství vrátit vyhaslou jiskru a jak spolu žít v úctě a lásce, a to nejen kvůli výchově malé Natálky.

Výměna tak mladému manželství přinesla velké změny, ale jiné, než byly očekávané. Kristýna krátce po návratu domů navrhla rozvod a Martin souhlasil.

Přestože si před kamerami slíbili, že na vztahu zapracují, už po pár dnech se život vrátil do vyjetých kolejí, a to ani jeden z nich nechtěl. O rozvodu oba mluvili delší dobu, a právě televizní show byla nakonec tím podnětem, který je přesvědčil o tom, že ani jeden v takovém manželství žít nechtějí.

V současnosti už mají rozvod za sebou. Kristýna má v péči Natálku a tvrdí, že je spokojenější, než byla v posledních letech v manželství. Novou lásku nehledá. Zvyká si, že je na dítě sama a musí výchově věnovat více času a sil.

Věří, že pokud má lásku potkat, tak přijde sama.

To Martin neztrácel čas a v jeho životě je nová slečna. Kristýna tvrdí, že jí to nevadí a novou partnerkou bývalého muže vychází dobře.

Z rodiny, kde 10 dní žila, si odnesla především představu, jak to vypadá v domácnosti, kde všichni drží pospolu a panuje tam klid a pohoda. Na nic si nestěžovali a byli pořád pozitivně naladění.

Olinu (33) štvalo, že ji doma manžel nepomáhá. Z Výměny manželek odcházela také s tím, že si uvědomila přehnané výdaje za jídlo a měla v úmyslu to změnit. A jak to dopadlo?

Jak vyplynulo z čerstvého rozhovoru, výdaje za jídlo rodina srazila na 10-12 tisíc měsíčně, což je polovina z toho, co rodinka projedla v období, kdy se natáčela výměna. Manžel už si našel práci a nedráždí tak Olinu věčným povalováním na gauči. Výměna ji přinesla především odpočinek od dětí a od sedmnáctiletého manželství.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.novaplus.nova.cz