Výměna manželek (15): „Skákala na něm jako koza,“ popsala Hanka nevěru

Výměna manželek (15): „Skákala na něm jako koza,“ popsala Hanka nevěru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní dva páry mají něco společného, v obou vztazích došlo k přiznané nevěře a stejně tak oba páry věří, že jim pár dní s cizím člověkem pomůže zbavit se pachuti, která po nevěře zůstala.

Prodavačka Hanka (37) má velkou rodinu. Tři dcery už dospívají a aby nevyšla ze cviku, pomáhá ještě s výchovou své šestileté sestry, která u ní žije. Stejně starý Ludva, se kterým je ve vztahu 16 let, se před časem nechal nachytat „in flagranti“ při nevěře. Hanka údajně také zlobila, ale její dovádění se neřešilo.

Hanka nějak nemůže pustit z hlavy to, co viděla.

Navíc ji hodně vadí, že nevěrný manžel skotačil s milenkou tak, jak to má ona sama nejraději. Věří, že pobyt s jiným partnerem jí pomůže stále se vracející obrázek konečně vyhnat z hlavy a udělat za minulostí tlustou čáru.

Nela (26) je na rodičovské dovolené s prvním dítětem. S Davidem (28) je tři roky. Chybí jí komunikace, společně trávený volný čas jinak než doma, společní přátelé. Nela, přestože moc práce nemá, trvá na tom, aby jí s domácností David pomáhal. Ona tráví volný čas s telefonem, pohodlný David si hraje se synem. Nela má ráda společnost a chodí se bavit sama, protože Davida to mezi lidi netáhne.

Nela měla několikaměsíční vztah, kterým si zpestřila jinak stereotypní život. Že by si nevšimli už před léty, že nemají žádné společné zájmy?

Davidovi vadí, že přibral 50 kg, protože Nela ho vykrmila a teď se mu posmívá. Ale aby s tím něco dělal, mu na mysl nepřišlo. Její snahy o rodinné výlety ignoruje. Nikam se mu nechce. Dá si pár piv a na dobrou náladu už si asi 8 let dopřává trávu. Nevidí to jako závislost, ale Nela to cítí jinak.

Hanka byla v prvních dnech z Davida nadšená, přestože ho Nela popisovala v manuálu jako ukřičeného morouse, David tak nepůsobil. Jak ale ubíhaly dny, přetvářka už asi byla únavná a zkušenější Hanka pochopila, že Nela nebude jediná, kdo je za nefungující vztah zodpovědný. Právě to ji pomohlo pochopit, že Ludva je mužem jejího života a že přišel čas, aby už konečně „obrátili list“ a na „skákající kozu“ zapomněla.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek