Pátek v Ulici: Milošek s Vojtou zosnují plán útěku, Kristýna se znovu cítí nejistě a Mára s Karlou s rozvodem nijak nepohnuli

Pátek v Ulici: Milošek s Vojtou zosnují plán útěku, Kristýna se znovu cítí nejistě a Mára s Karlou s rozvodem nijak nepohnuli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4460. díle Ulice neposunou Karla s Márou svůj rozvod k soudu. Na co ještě čekají? Zdá se, že situaci za ně vyřeší Vojta, který je ve velkém stresu. V pohodě není ani Kristýna, která ještě nezpracovala úmyslně prožitou ataku.

Evžen pod palbou Juliiny kritiky

Co Kristýnu znovu znejišťuje? Podle Julie je to přístup její rodiny i démoni z minulosti Evžena. Chudák Evžen přitom k tomuto názoru přišel jako slepý k houslím, když nechtěně vyrušil jejich terapii. Za to se do něj Julie drsně pustila. Dokonce mu naznačila, aby laskavě na Kristýnu nepřenášel své problémy. Kristýna se však Evžena později před Julií zastala.

Podle ní je Evžen dost vyrovnaný. Co by ona dala za to, aby byla alespoň z poloviny tak vyrovnaná jako on. Nakonec usuzuje, že má možná její máma pravdu, a tak se objednává k psychiatrovi. Jenže když ten jí předepíše prášky, Julie s ní ukončí terapii. Je totiž striktně proti práškům. Teď záleží na tom, na jakou stranu se Kristýna přidá.

Karla s Márou by už měli najít způsob, jak společné spory ukončit
Karla s Márou by už měli najít způsob, jak společné spory ukončit. | Zdroj: TV Nova

Karla s Márou budou místo rozvodu řešit ztraceného Vojtu

Chudák Vojta nabyl podezření, že se kvůli rozvodu svých rodičů vrátí opět do děcáku. Tam ale rozhodně znovu skončit nechce, a tak zosnuje s Miloškem plán útěku. Respektive napadlo to Miloška. Ostatně ten je v Ulici strůjcem všech lumpáren. Ale kam půjdou?  To nemají ještě vyřešené. Hlavní je, že neskončí v děcáku a budou spolu. A zatímco Tony s Dominikou plánují svatbu, Karla s Márou se přetahují o svůj velký byt. Ani jednomu se totiž do Karliny garsonky nechce. Karla netuší, proč to musí Mára takhle komplikovat. Mára zase neví, proč by měl Karlinu nevěru slíznout právě on. Vždyť ona se rozhodla, že ho podvede. Moc rád by jí odpustil, což ostatně přiznal i svému tátovi, ale zkrátka to nejde. Vypadá to, že ani usilovná snaha Věrky na tenhle problém stačit nebude.

Zdroj článku:
  • Autorský text