Diskuze

Dnes v Ulici: Soňa opět prohrává s Magdou a Lumír je u své matky za padoucha

Dějová linka rodiny Nyklů se jen tak konce nedočká. Vilma je totiž zamilovaná do Vildy, o kterém Lumír smýšlí jenom ve zlém. I proto Vilma odmítá Lumírovo pozvání na společnou večeři. Velké trápení má Soňa, která přemýšlí, jak Magdu dostat z hlavy Prokopova táty.
Zpět na celý článek

Dějová linka rodiny Nyklů se jen tak konce nedočká. Vilma je totiž zamilovaná do Vildy, o kterém Lumír smýšlí jenom ve zlém. I proto Vilma odmítá Lumírovo pozvání na společnou večeři. Velké trápení má Soňa, která přemýšlí, jak Magdu dostat z hlavy Prokopova táty.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Když už není o čem točit a zločinci z Modravy i z Vysočiny zmizeli, na řadu přichází nová čtyřdílná true crime série
19.07.2025

Když už není o čem točit a zločinci z Modravy i z Vysočiny zmizeli, na řadu přichází nová čtyřdílná true crime série

Po minisérii o bestiálních Stodových došlo na Janákovy. Jejich příběh už se objevil v dokumentu ČT z roku 2022, ale teď si vrazi vysloužili...

Dnes v Ulici: Trable v lásce pokračují i v pátečním dílu
20.06.2025

Dnes v Ulici: Trable v lásce pokračují i v pátečním dílu

Iva si dělá starosti o maminku. Upadla z postele a musela na operaci. Je jí jasné, že život tak, jak ho znala, je u konce. Vítek se ji snaží...

AZ-kvíz trochu jinak: 10 záludných otázek, které dají zabrat i chytrákům
05.07.2025

AZ-kvíz trochu jinak: 10 záludných otázek, které dají zabrat i chytrákům

Kdo by neznal AZ-kvíz a co se vlastně dá ještě napsat o televizní vědomostní soutěži, která nám zpříjemňuje dlouhé dny už tolik let… Mnozí snili o...

Další závan nostalgie: Do Ulice se po více než 10 letech vrací jedna z nejoblíbenějších postav
17.05.2025

Další závan nostalgie: Do Ulice se po více než 10 letech vrací jedna z nejoblíbenějších postav

Jubilejní dvacátá sezóna Ulice novými postavami opravdu nešetří a není skoupá ani na návraty těch starých z dávné minulosti seriálu. O závan...

Dietlův vrchol a zapomenutá role Vladimíra Menšíka v historické minisérii z roku 1970
26.07.2025

Dietlův vrchol a zapomenutá role Vladimíra Menšíka v historické minisérii z roku 1970

Tato minisérie představuje další z pokladů Československé televize, který by mohl být objeven pro letní sezónu, a přitom si ho nelze přehrát ani v...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili
06.04.2025

Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili

Kdysi nadějná filmová hvězda se dnes občas objeví ve slovenských seriálech a jinak je uznávanou divadelní herečkou. Svá kila navíc neřeší a stále...

Prodavač neviditelných jitrnic přišel ke své nejznámější filmové roli jako náhradník za nemocného kolegu
04.07.2025

Prodavač neviditelných jitrnic přišel ke své nejznámější filmové roli jako náhradník za nemocného kolegu

Pokud někdo potvrzoval rčení, že není malých rolí, pak to byl rozhodně Josef Beyvl, který se navzdory talentu nikdy oslnivé, velké role nedočkal....

Jak dnes vypadá drzý Tomáš z Páni kluci. Herce po 62 letech poznáte jen stěží
16.07.2025

Jak dnes vypadá drzý Tomáš z Páni kluci. Herce po 62 letech poznáte jen stěží

Michael Dymek se narodil 4. září 1962, dnes má tedy 62 let a už to dávno není ten rozjívený chlapec z komedie Páni kluci, jenž si získal naše srdce...

AZ-kvíz: Kvízů není nikdy dost, ale jen skuteční mistři zvládnou těchto 10 otázek
21.07.2025

AZ-kvíz: Kvízů není nikdy dost, ale jen skuteční mistři zvládnou těchto 10 otázek

Pro televizní soutěž AZ-kvíz je typické, že otázky pro soutěžící pocházejí z rozličných oborů a že někdy bývají zatraceně těžké. Ale nenechte se...

Diskutujte

Nejnovější diskutované