Kvíz: Na lovu – Belladonna se vyzná v dějepise, zeměpise i bulváru. V těchto otázkách chybovala

Kvíz: Na lovu – Belladonna se vyzná v dějepise, zeměpise i bulváru. V těchto otázkách chybovala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Služebně nejmladší lovkyně, Belladonna, má na kontě 19 odehraných her. Ve 13 z nich se jí podařilo porazit soutěžící v závěrečné štvanici. Součástí pořadu Na lovu je od minulého roku a náramně si ho užívá. Vzhledem k tomu, jak je rychlá a jak skvělý má postřeh, ji možná ještě více baví Superlov.

Viktorie Mertová, divákům vědomostních soutěží Na lovu a Superlov známá pod přezdívkou Belladonna, uměla číst už ve třech letech a při nástupu na základní školu ji chtěli nechat přeskočit první třídu a rovnou poslat do druhé. Talentovaná dáma vystudovala – podobně jako Doktor Vševěd – dějepis a zeměpis. Pokud tedy v soutěžích padnou otázky z těchto oblastí, můžete si být jistí, že si povede na výbornou. Kromě toho se prý vyzná v bulváru a mezi lovci platí za odborníka na vaření, jelikož sleduje pořad MasterChef.

Kromě toho, že na Karlově univerzitě přednáší o dějinách USA, se také věnuje amatérskému divadlu a stará se o malou dcerku, což není vždycky jednoduché vzhledem k tomu, že Superlov se natáčí i během víkendů. Jak ale říká, má oddaného manžela, s jehož pomocí to všechno úspěšně zvládá.

Přesto se nedá říct, že by zvládla každičkou otázku, kterou jí moderátor Ondřej Sokol přihraje. Zkuste si náš kvíz a zjistěte, jestli máte na to překonat Belladonnu.

Povedlo se vám porazit Viktorii Mertovou a odpovědět správně na všechny otázky? Pokud jste dnes neměli štěstí a odpověděli na některé z nich špatně, nezoufejte. Sama Belladonna razí heslo, že by se člověk neměl trápit případnými chybami, ale naučit se jít dál.

Zdroje článku: