V Superlovu jde hlavně o rychlost a odvahu zariskovat, říká Belladonna

V Superlovu jde hlavně o rychlost a odvahu zariskovat, říká Belladonna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Superlovu není čas váhat, ale to Belladonně nevadí. Je pohotová, rychlá a užívá si spolupráci s týmem. Přesto samozřejmě ani ona neunikla veselým komentářům, kterými si moderátor Ondřej Sokol s gustem dobírá všechny lovce.

Belladonna a Kalkulátor jsou nejrychlejší lovci

Viktorie Mertová, známá pod přezdívkou Belladonna, je nejnovějším přírůstkem mezi lovci v pořadech Na lovu a Superlov – zatím, protože lovci právě rozhazují sítě a snaží se rozšířit své řady o dalšího nového kolegu nebo kolegyni. Klidně byste to mohli být i vy. V případě zájmu stačí vyplnit castingový formulář a držet si palce. Ale zpátky k Belladonně…

Služebně nejmladší lovkyně dosud v soutěži Na lovu odehrála šestnáct her a v jedenácti z nich šťastně zvítězila. Neměla tak mnoho příležitostí předvést, co všechno dokáže, ale její chvíle určitě ještě přijde. Oba zmíněné pořady se koneckonců těší u diváků velké oblibě a určitě hned tak neskončí. Superlov si Viktorie Mertová náramně užívá. Spolu s Kalkulátorem je nejrychlejší, tedy pokud jde o stisknutí tlačítka a nahlášení správné odpovědi. Určitá dravost této nové verze oblíbené soutěže ji nesmírně baví. Adrenalin a napětí, to je její, ale ráda má prý i klasickou podobu Na lovu.

Viktorie by si nedokázala vybrat, šla by do obou soutěží

Zásadní rozdíl mezi soutěžemi tkví v tom, že v případě Superlovu musejí lovci utvořit tým, soustředit se na více věcí a zkoordinovat se mezi sebou. „Je to o rychlosti, nemůžeme na sebe moc pomrkávat a dávat si signály. Na to v Superlovu není vůbec čas,“ připouští Belladonna. Případné špatné odpovědi si ale navzájem nijak zvlášť nevyčítají, i když prý záleží na tom, kdo odpoví špatně.

Viktorie Mertová podobně jako Jiří Martínek vystudovala dějepis a zeměpis, cítí se proto nejjistěji právě při otázkách z těchto oblastí. Její specialitou jsou ovšem perličky z bulváru. Kdyby si jako soutěžící mohla vybrat, do které ze soutěží by se přihlásila, udělala by to jednoduše – prostě by šla do obou. Dosáhnout na hlavní výhru ve formě jednoho milionu korun je podle ní určitě reálné, jen si člověk musí věřit a odvážně si zahrát o nejvyšší nabídku. S ostatními lovci má celkově výborné vztahy. „Jsme kamarádi. Dokonce jsme spolu byli i na dovolené a podnikáme spolu mnoho aktivit.“

„Je tak jedovatá, že stačí, aby na vás pomyslela... a chcípne vám fíkus“

Přestože Viktorie Mertová zatím neměla mnoho šancí si zahrát, vysloužila si už od Ondřeje Sokola spoustu vtipných narážek a průpovídek. Oblíbený moderátor je známý tím, že si ze všech lovců tropí žerty, aby uvolnil napětí a pobavil soutěžící i diváky. Na adresu Belladonny pronesl např. to, že ji vypěstoval strýček Pompo v jednom záhonku, a to hned vede Rumburaka a Lukáše Pavláska. Také se prý říká, že vznikla omylem při pokusech Kalkulátora zkřížit staroměstský orloj s kudlankou nábožnou. Na diskotékách sama sobě hází do pití drogy, aby u ní měli muži větší šanci. Je údajně tak jedovatá, že s ní Kvízová dáma odmítla sdílet šatnu a nastěhovala se do skladu použitých soutěžících. Belladonna je mezi ženami zkrátka výjimečná… Protože není otrávená jen pár dní v měsíci, ale pořád.

Zdroje článku: