Frajer Dylan McKay z Beverly Hills 90210 by se v říjnu dožil 54 let. Před smrtí se herec objevil v Tarantinově trháku

Frajer Dylan McKay z Beverly Hills 90210 by se v říjnu dožil 54 let. Před smrtí se herec objevil v Tarantinově trháku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V březnu loňského roku obletěla všechna světová média zdrcující zpráva. Herec Luke Perry, kterého si všichni pamatujeme jako jednu z hlavních hvězd seriálu Beverly Hills 90210, podlehl silné mrtvici. Otec dvou dětí odešel ve věku pouhých 52 let.

Brandon se nemohl se ztrátou přítele smířit

Během natáčení seriálu, který se vysílal mezi lety 1990 až 2000, vzniklo jedno velmi silné přátelství. A to konkrétně seriálového Brandona a Dylana. Zatímco všichni ostatní herci ze slavného teenagerského seriálu se krátce po odchodu Luka Perryho vyjádřili k jeho skonu, Jason Priestley alias Brandon dlouho mlčel.

Čtěte také: Co dnes dělá vzorňák Brandon Walsh z Beverly Hills 90210: Má za sebou pobyt ve vězení a vážnou nehodu

K nečekanému odchodu se vyjádřil až po několika dnech, a to pomocí sociální sítě, kde uvedl: „Trvalo mi několik dní, než jsem přišel na to, jak toto napsat… Můj drahý přítel, s nímž jsem strávil 29 let, Luke Perry, byl jedním z těch výjimečných lidí, kteří se o druhé skutečně starali. Nebyl jen hvězda. Byl neskutečně jasné světlo, které zhaslo příliš brzy.“ Brandon nakonec přidal citaci ze Shakespearova Hamleta. „Svíčka, co hoří dvakrát tak jasně, hoří dvakrát tak kratší dobu. Dobrou noc, sladký princi.“

Jeho poslední filmová role byla v oscarovém snímku

Kdo mapujete počiny Quentina Tarantina, jistě jste zaznamenali, že se ve filmu Tenkrát v Hollywoodu z roku 2019 objevil i Luke Perry. Byla to jeho poslední natočená role. Premiéry se ale bohužel nedožil, zemřel 3 měsíce před prvním promítáním. Kromě tohoto snímku se objevil v celé řadě filmů, například v dramatu Fandango z roku 2014. Kromě obsáhlé filmografie je Luke Perry spojen i s několika seriály. Rodák z Ohia se ještě v letech 2017 až 2019 objevoval v seriálu Riverdale.

Čtěte také: Brýlatá šprtka Andrea Zuckerman z Beverly Hills 90210 je dnes šmrncovní baba a z celé seriálové party to dotáhla nejdál

Luke Perry byl mezi přáteli velmi oblíben a v reálném životě zdaleka nepřipomínal sukničkáře z kultovního seriálu.