Co dnes dělá vzorňák Brandon Walsh z Beverly Hills 90210: Má za sebou pobyt ve vězení a vážnou nehodu

Co dnes dělá vzorňák Brandon Walsh z Beverly Hills 90210: Má za sebou pobyt ve vězení a vážnou nehodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O herci Jasonu Priestleym se říkalo, že je svou povahou stejně slušný a vzorný jako Brandon Walsh, kterého ztvárnil v seriálu Beverly Hills 90210. On sám to odmítal. A později svůj postoj i dosvědčil. Skončil totiž ve vězení.

Jason Priestley získal roli Brandona díky Tori Spellingové, která se za něj přimluvila u svého tatínka - producenta. V začátcích sdílel byt s Bradem Pittem, jehož na počátku 90. let také ještě nikdo neznal. Oba byli mladí, krásní a talentovaní, a právě našlapovali k hvězdné kariéře. 

Zatímco Brad Pitt se proslavil na velkém plátně, Jasona čekala kariéra televizní. U té také zůstal dodnes. Po Beverly Hills už nepřišly výraznější projekty, ve kterých by ho český divák zaznamenal. Na nedostatek práce si ale dnes 50letý herec stěžovat nemůže. 

Svou pověst vzorňáka Jason vyvrátil v roce 1998, když pod vlivem alkoholu  naboural svým porsche do telefonní budky. Policisté ho drželi pět dní ve vazbě a na rok mu pozastavili řidičský průkaz. 

Opravdu vážná nehoda však teprve měla přijít. Jason Priestley miluje motorsport, což se mu málem stalo osudné. V roce 2002 narazil na závodní dráze do zdi v rychlosti 290 km/h a lékaři měli co dělat, aby mu zachránili život. 

Po této zkušenosti se herec zklidnil. V roce 2005 se oženil s kosmetičkou Naomi Lowde a stal se otcem dvou dětí. Vede šťastný rodinný život, v televizi pracuje na několika projektech najednou a jediné, co mu v poslední době způsobilo bolest, byla lońská smrt jeho někdejšího kolegy Luke Perryho alias Dylana McKaye.