Kvíz: Na lovu – pojďte se porovnat s Kalkulátorem a zjistěte, kdo má lepší znalosti

Kvíz: Na lovu – pojďte se porovnat s Kalkulátorem a zjistěte, kdo má lepší znalosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakub Kvášovský je talentovaný učitel. Zároveň je také neohroženým lovcem ze soutěže Na lovu. Jeho osobnost a vědomosti si získaly velkou oblibu u diváků. Odehrál celkem 90 her, z toho 67 vítězných. Mezi ostatními lovci se řadí na třetí místo – hned za Vševěda a Kvízovou dámu.

Jakub Kvášovský se díky své práci a účinkování v soutěži stává nejen vzorem pro své studenty, ale také pro celou řadu lidí, kteří sledují jeho úspěchy a obdivují jeho osobnost.

Kalkulátor považuje účast v soutěži Na lovu za jeden ze svých největších osobních úspěchů. Byl vybrán z tisíce uchazečů a musel projít množstvím testů a kamerových zkoušek. Dalším velkým úspěchem pro něj je, jak se mu daří vychovávat vlastní děti. Jeho děti prý nemají žádné problémy ohledně prospěchu, dokonce si vedou dobře i v různých soutěžích.

Ale dokonce ani on neví správnou odpověď na vše! Vyzkoušejte si v našem kvízu, jak jste na tom vy, a zda byste si poradili s některými otázkami, které Kalkulátor nevěděl.

Bez ohledu na to, zda jste lovce dokázali překonat, nebo se mu alespoň přiblížili, měli jste příležitost procvičit si své vědomosti a naučit se něco nového. Pokud jste odpověděli na některé otázky špatně, nezoufejte! Ani Jakub Kvášovský není neomylný. 

Zdroj článku:
  • Autorský text