Drbárna ze ZOO: V dubnu sežene Viki konečně spolehlivou chůvu pro juniora a Marek opět neví, koho má vlastně rád

Drbárna ze ZOO: V dubnu sežene Viki konečně spolehlivou chůvu pro juniora a Marek opět neví, koho má vlastně rád
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doktor Hruška vyžaduje po odchodu z nemocnice velkou péči, čemuž se Adam musí přizpůsobit. Dočasně se o dědu chce starat sám, ale je mu jasné, že musí najít nějaké lepší řešení.

Nová průvodkyně Kristýna a Albert se rozhodli změřit síly. Zatím to vypadá, že Kristýna všechny nástrahy, které na ni Albert uchystal, v pohodě zvládá a je mu rovnocennou soupeřkou. Čeká je však dlouhý boj. 

Návrat Viky způsobí opět Markovi zmatek v hlavě. Nikomu se však svěřovat nechce. Vojta a Izabela mají jasno, a nakonec i Tereze dojde, že by měla Marka postavit před hotovou věc. Chce po něm, aby se jasně vyjádřil, co a koho vlastně chce.  

Stejné dilema řeší i Charlie, protože Katčin děda se ze všech sil snaží, aby se Katka s takovým „mafiánem” nezapletla. Ilonka ho povzbuzuje, aby si s Kateřinou promluvil a udělal si tak jasno, co k němu zrzka cítí. 

Haďákův byt začíná být pro Sid hodně malý, když je v něm i Adamův děda. Adam nakonec překoná hrdost a požádá o pomoc i Sidonii. Se starým pánem však nebude snadná domluva, když přijde řeč na stěhování. Řešení nakonec najde překvapivě sám Hruška. Všichni budou tak nakonec spokojení.  

David Gránský
David Gránský. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kristýna stále blouzní o dobrotivém Albertovi, přestože on jí přímo před očima dokazuje, jak se v něm plete. I Stáňa s Pechovou pochybují o její příčetnosti. Kristýna ale nehodlá vyčkávat a pustí se rovnou do akce, a to pěkně zhurta. Překazí mu rande, čímž ho pekelně naštve. Jeho pomsta na sebe nenechá dlouho čekat a Albert jí to vrátí její vlastní zbraní. 

V infocentru ZOO někdo ukradne pokladničku, do které se vybíraly peníze pro dětský domov. Eliška má obavy, aby v tom neměly prsty její děti. Celá ZOO poté hledá způsob, jak vybrat pro potřebné děti co nejvíce peněz, což se nakonec opravdu podaří. Uprostřed dění se opět Albert škádlí s Kristýnou. Aby z toho nakonec nebyla velká láska! Břéťa najde ztracenou pokladničku, a tím si získá u Elišky další plusové body.  

Viky začíná dohánět nedostatek času na schůzky s klienty. Pocítí to obzvlášť poté, kdy Rokl něco nečekaně zruší. Musí jít na schůzku i s dítětem, a proto ztratí velmi významného klienta. Rokl to musí složitě napravovat a u jejich domluvy se bohužel nachomýtne Kamil. Snaží se využít slabosti firmy Viky a odvést jí i tohoto významného klienta, což se mu nakonec, za pomoci otce, povede. Viky cítí, že od té doby, co se vrátila, jde všechno od deseti k pěti. Ještě, že má poblíž Filipa. 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek