Příští týden v ZOO: Pro Adama jsou jeho vize více prokletím než darem. Jak má zachránit svět, když nerozumí sám sobě

Příští týden v ZOO: Pro Adama jsou jeho vize více prokletím než darem. Jak má zachránit svět, když nerozumí sám sobě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V ZOO se chystá velká akce a Adam je opět vystresovaný z toho, že ve své vizi viděl hodně špatné věci, jež byly spojené právě s oslavou. Bohužel neví, jak neštěstí zabránit. Pokusil se zasáhnou u stavby stánku, ale Albert ho neomaleně poslal pryč.

Sid ho sice povzbuzuje, aby se nestyděl o svých vizích mluvit nahlas, ale on ví, že lidé by to nepochopili. Ani on sám to vlastně nechápe a ze svých schopností je vystrašený. Rád by se také naučil s tím, co vidí, lépe pracovat. Ale neví jak. Některé vize vůbec nedávají smysl. Potřeboval by nějaký manuál, který mu zřejmě amazonský šaman zapomněl dát. Navíc se vlastně o takové schopnosti ani neprosil a brána, která mu otevřela pohled do jiného světa, mu rozhodně život neusnadňuje.

Kvůli stánku se nepohodl i s Tauchenem. Když se Sid snažila přesvědčit o přesunutí stánku Roklovou, také se svým odůvodněním neuspěla. A musí respektovat Adamovo přání jeho tajemství uchovat.

Další Adamova vize přijde v okamžiku, kdy do ZOO přichází kontrola výzkumného programu, který mají Adam a Sid na svých bedrech. I přes důležitost výzkumného programu Adam odchází. Opět vidí záblesky události, která se má stát, a když jde o dědu, ani výzkumný program není dost důležitý. Děda je jediným příbuzným, kterého Adam má, a tak nechává odpovědnost na Sid a jako pomyslný Superman musí odejít, aby zabránil neštěstí.

U Raula to vypadá poklidně jako vždy, děda je v pořádku a pobyt v přírodě mu velice prospívá. Adam je trochu zmatený, protože nic nenasvědčuje tomu, že by měl někoho zachraňovat. Že by si své vidiny vyložil špatně? Klid však končí v okamžiku, kdy Dojeda začne dělat třísky. Adam se znovu přesvědčuje o tom, že jeho podvědomí pracuje velmi spolehlivě a on se jen musí naučit více porozumět tomu, co vidí.

Audit v ZOO zůstal jen na Sid, která nakonec najde pomocnou ruku u Filipa. Spolu tak budou mít další tajemství, které se Adamovi nebude líbit. Sid tak opět čeká vysvětlování. Je jí však jasné, že poté, co Adam viděl ve své vizi, že se líbá s Filipem, je trochu nervózní.

V ZOO je rušno, neboť se ztratil velbloud Marcel, a dokonce ani Anežka, která k němu dlouze promlouvala, netuší, kde je. Marcel se stal problematickým, protože začal kousat. Měl být přestěhován někam, kde nebude na očích, a tak se zmenší riziko, že pokouše návštěvníky. Jenže Marcel zmizel. Začínají se o něj zajímat novináři a Brázda s Albertem spekulují, že by ve zmizení mohl mít prsty Bavor. Nakonec ale velblouda objeví Anežka a Marie Roklová dostane výborný nápad.

Albert není s Kristýnou moc úspěšný a vypadá to, že sázku prohraje. Ani si nedovede představit, jak by takovou ostudu přežil. Jeho pověst neodolatelného svůdníka by byla už navždy pošlapaná. Nakonec i Brázda pochopí, že by to pro Alberta znamenalo velkou potupu – rozhodne se tedy, že by mu se sázkou pomůže.

Do hry vstupuje Marika, která si s Kamilem užila své, ale ani ona není tak silnou zbraní, aby si Albert mohl myslet, že má vyhráno.

Zdroj článku:
  • Press kit TV Prima