Pavlínka z Nesmrtelné tety je dnes italskou hereckou hvězdou. A jak žijí ostatní herci z této pohádky 27 let po natáčení

Pavlínka z Nesmrtelné tety je dnes italskou hereckou hvězdou. A jak žijí ostatní herci z této pohádky 27 let po natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ze zahradníka a dvorního šaška je úspěšný vyzrálý herec, princezna vyměnila rodné Slovensko za Itálii a Závist je věčná, ostatně tak jako Jiřina Bohdalová sama.

Filip Blažek jako chasník Matěj

Nesmrtelná teta odstartovala Filipovu úspěšnou hereckou kariéru. Již předtím ale aktivně hrál v divadle, absolvoval dokonce pražskou konzervatoř. Jako statný mladík s hustými kadeřemi se na roli štěstím obdařeného Matěje skutečně hodil. Dnes byste ale hádali, zdali se jedná opravdu o stejného herce, který hrál v Nesmrtelné tetě. Filip Blažek se ostříhal a celý tak nějak zmužněl. Stále se aktivně věnuje hraní. Často se objevuje v TV seriálech jako třeba Případy 1. oddělení, Kriminálka Anděl a mnoho dalších. Takřka každý rok se objeví i v nějakém novém celovečerním filmu, mezi úspěšné snímky se řadí například komedie Probudím se včera, nebo pohádky Peklo s princeznou a další. Před dvěma lety se oženil se svou dlouhodobou partnerkou Jolanou, se kterou vychovávají dvě krásné děti.

Barbora Bobuľová jako princezna Pavlínka

Bára je rodačka ze Slovenska, s hereckou kariérou začala v Čechách. Také ji pozvedla role v pohádce Nesmrtelná teta, kde ztvárnila hodnou a půvabnou princeznu Pavlínku. Její výkon zaujal i zahraniční producenty, krátce po představení filmu ji oslovili tvůrci z Itálie, od kterých dostala nabídku na roli ve filmu Infiltrato. Bára byla talentovaná na jazyky, naučila se trochu italsky a nabídku přijala. Odjela do Itálie, kde už zůstala natrvalo. Stala se velice oblíbenou a o nabídky neměla nouze. V Itálii také založila rodinu. Vdala se, s manželem přivedli na svět dvě děti, nicméně pár let poté se rozvedli a z Báry se stala svobodná maminka. Ve svých 46 letech vypadá nádherně, jako by vůbec nezestárla.

Jiřina Bohdalová jako nesmrtelná Závist

Jiřina Bohdalová je stálice české televizní zábavy. Narozdíl od předchozích dvou herců, Nesmrtelná teta ji neproslavila, Jiřina byla všem dobře známá už mnoho let před vydáním pohádky. Co zde ale potvrdila je to, že na place zvládne zahrát opravdu cokoliv. Milou tetičku, ale hlavně Závist, která je nesmrtelná. Jiřina Bohdalová se ve filmech a v divadlech už neobjevuje v takové míře jako dřív, což vzhledem k tomu, že zanedlouho oslaví 90 let, je více než pochopitelné. Má ale svůj TV pořad Hobby naší doby, kde spolu se svými hosty představuje užitečné tipy pro zahrádkáře, kuchaře a kutily.

Oblíbenou pohádku si letos nenechte ujít. Poběží na ČT1 na Štědrý den ve 12:30 hodin.