Co nového v natáčení seriálu Koruna. Objeví se princ Charles

Co nového v natáčení seriálu Koruna. Objeví se princ Charles
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná i vy bedlivě očekáváte datum, kdy se u nás objeví čtvrtá řada seriálu Koruna. Ta je naplánovaná už na 15. listopadu. Mezitím se ale samozřejmě tvoří další obsah. Největší novinkou je, že už víme, kdo si zahraje prince Charlese.

Hvězdné obsazení si skutečně vychutnáme

Postupně bylo představováno, kdo se objeví v páté i šesté řadě velmi úspěšného počinu, který Netflix produkuje. Již dříve bylo jeho tvůrci oznámeno, že se v roli princezny Margaret objeví Lesley Manville. Ta je momentálně nejvíce profláknutá díky seriálu Nevěstky.

Jako další jméno se objevilo obsazení prince Filipa – toho si střihne Jonathan Pryce. Ano, právě ten, kdo si společně s Anthony Hopkinsem loni zahrál v životopisném dramatu Dva papežové.

Postupně jsme se měli možnost dozvědět, že si Elizabeth Debicki zahraje roli národem milované princezny Diany. Mnoho z nás si ji zapamatovalo díky ztvárnění role černovlásky Jordan Bakerové ve Velkém Gatsbym. Letos se ale objevila i v trháku Christophera Nolana s názvem Tenet.

Čtyřiašedesátiletá rodačka z Londýna si i v následujících dílech zahraje královnu. Imelda Staunton se tedy objeví v roli seriálové Alžběty II.

Bude i Charles!

Historické souvislosti si to prostě a jednoduše žádaly – bylo na čase, aby se objevil i princ Charles v trochu jiné podobě. I ten už nyní zná svého představitele. Bude jím Dominic West, který se objeví v páté i šesté sérii. Zapamatovat jste si jej zatím mohli díky seriálu The Wire: Špína Baltimoru. Objevil se i v Aférách.

Budeme se těšit na to, jak se v roli Charlese osvědčí. Jeho předchůdce, Josh O´Connor, za své herecké umění sklízel skutečné vavříny. Oblíbili si jej diváci i kritici. Během následujících dvou řad bychom se měli časově dostat k odhalení poměru Charlese a Camilly a také na tragickou nehodu princezny Diany.