Výměna manželek: Jak vzpomínají na výměnu Alena a Standa, který shazoval Josefa, že bude chodit se starší Olgou pro důchod

Výměna manželek: Jak vzpomínají na výměnu Alena a Standa, který shazoval Josefa, že bude chodit se starší Olgou pro důchod
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postarší Alena a Standa z 20. epizody se šli do Výměny manželek utvrdit, že jsou ideální pár, a i peníze pro ně byly zajímavou motivací. Splnila podle nich show jejich očekávání a jak to vidí s odstupem času?

Alena si v nové domácnosti s náhradním partnerem Josefem nesedla a ani Standa ze zrzavé Olgy nebyl nadšený.

Pro Alenu to ale nebyl životní zážitek a na desetidenní pobyt už zapomněla. Nic nového ji tato zkušenost nepřinesla. Alena má pocit, že splnila vše, co po ní náhradní manžel chtěl a dělala vše podle jeho přání. Dokonce jí bylo jasné, že ji Josef zneužívá a nechává si vyvařovat, přestože od své ženy takovou péči nemá. Ale Josef stejně nebyl spokojený.

Alena tvrdí, že za deset dní nenašla nic, na čem by mohla s Pepou nějaký vztah vybudovat. Zároveň si nemyslí, že by Pepa byl hlavou rodiny, jak Olga naznačovala v manuálu. Podle ní Pepovi šéfuje Olga.

Standa se také rozpovídal, jak si na Výměnu manželek pamatuje. Stále nestrávil větší věkový rozdíl mezi Olgou a Pepou. Svou nelibost nad takovým věkovým rozdílem dával najevo už během natáčení epizody. Na závěrečném posezení si Pepu dobíral, že bude mít za chvíli doma důchodkyni, zatímco on bude v nejlepších letech. S odstupem času si myslí, že šlo o zoufalý tah Olgy, která si jednoduše ulovila ze zoufalství mladšího partnera. 

Standa a Alena si neumí představit, že by žili jako ta druhá rodina. Podle Standy měli doma ve všem bordel a on je vysazený na pořádek.

Alena získala dojem, že sice Pepova rodina mluvila o tom, že jsou všichni akční, ale nic akčního u nich neviděla. Dodala, že vše se točilo jen kolem dětí a jídla. Pepa ji žádným způsobem k ničemu nemotivoval.

Standa se vychloubal, kam všude náhradní manželku Olgu vzal, ale tvrdil, že chtěla jen dřepět doma. V odvysílané epizodě to ale vypadalo trochu jinak.

Zdroj článku: