Výměna manželek: Jak se daří „nepořádné“ Nele a „pracovitému“ Davidovi z 15. epizody nějaký čas po natáčení

Výměna manželek: Jak se daří „nepořádné“ Nele a „pracovitému“ Davidovi z 15. epizody nějaký čas po natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Určitě si vzpomínáte na tlouštíka Davida, který si stěžoval na Nelu, která se podle něj chodí ráda bavit do společnosti bez něj a doma nezvládne ani vyprázdnit sušičku. Dokonce místo toho, aby vyprala před výměnou domácností, se šla bavit a doma nechala hromadu špinavého prádla. Opravdu?

Nela a David se už před Výměnou manželek potýkali s problémy. David dokonce chvíli bydlel jinde, ale dlouho to nevydržel a za Nelou se vrátil. Jejich vztah byl zatížený nevěrou a neschopností spolu komunikovat.

David si na Nelu otevřeně před kamerou stěžoval své náhradní manželce, která dokonce jeho naříkání uvěřila a o Nele si nemyslela nic dobrého. David se před kamerou předváděl jako pracovitý chlapík, který se doma nezastaví. Ale kde je pravda?

S odstupem času si Nela myslí, že jejich vztahu Výměna manželek trochu prospěla, protože si uvědomili, že se i přes neshody mají rádi. Hádají se ale stále a nenašli jiný způsob, jak věci řešit. Nela uznává, že je hádavá.

U Davida stále přetrvává problém s marihuanou, ale Nela už pokusy o změnu vzdala. Prostě nevěří, že by dokázala něco v této věci změnit.

Nela popřela, že by se sama chodila někam bavit a údajně Davida ven posílá, ale on je pecivál a na pivko s kamarády si prostě nezajde.

Podle ní se údajně David v pořadu hodně přetvařoval a zdaleka není tak pracovitý a snaživý, jak předváděl před kamerou.

Nezaujatý pozorovatel by mohl nabýt dojmu, že oba se vyžívají v tom, aby druhého ukázali v co nejhorším světle, aby vypadali sami lépe.

Údajně není pravda ani to, že by Nela nacházela potěšení v urážení svého partnera a v poukazování na to, že má nadváhu. Nela uvedla, že pokud ho uráží, je to vždy v sebeobraně, když s tím začne David a ona si to jen nenechá líbit. Navíc David pro to, aby dal pár kilo dolů, nic nedělá, a ještě si stěžoval, že mu náhradní manželka pořádně neuvařila.

Kdyby měla Nela možnost něco změnit, nenechala by doma špinavé prádlo. David z toho udělal opět příklad toho, že se o nic nestará. Ona tvrdí, že byli čtrnáct dní po přestěhování do nového bytu a prostě ještě chod domácnosti nebyl zaběhnutý. 

Z pohledu zvenčí vlastně oba řeší úplné hlouposti, místo toho, aby byli rádi, že mají někoho blízkého. A třeba jim to i dojde.

 

Zdroj: