Fotokvíz: Vraťte se s námi na Divoký západ a poznejte ženy, které se objevily v seriálu Doktorka Quinnová

Fotokvíz: Vraťte se s námi na Divoký západ a poznejte ženy, které se objevily v seriálu Doktorka Quinnová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S pomocí následujícího fotokvízu si ověříte, jak spolehlivou máte paměť a jak dobře se vyznáte v kdysi populárním rodinném seriálu o doktorce Michaele Quinnové. Nestačí si ovšem pamatovat pouze hlavní hrdinku. Musíte prokázat, že znáte i další ženy, které v tomto seriálu účinkovaly.

V devadesátých letech nás neuchvátili jen záchranáři v červených plavkách z Pobřežní hlídky nebo parta bohatých a krásných teenagerů z Beverly Hills 90210. Za srdce nás chytila také doktorka, která nikdy neustupovala před problémy, dokázala se sama postarat o děti a vybojovala si důvěru občanů jedné osady.

Ano, jistě se vám při těch slovech vybaví doktorka Quinnová a stejnojmenný rodinný seriál vysílaný mezi lety 1993 a 1998. Jeho děj se odehrával od roku 1867 do roku 1873 a tvůrkyně, Beth Sullivan, pojmenovala četné postavy po svých rodinných příslušnících. Postava Sullyho např. získala jméno podle příjmení jejího otce.

Herečka, která ztvárnila hlavní hrdinku, se jako jediná objevila ve všech odvysílaných epizodách. Nebyla však určitě jediná, jež se vám za tu dobu zapsala do paměti. Zkuste zavzpomínat a třeba se vám podle fotek podaří poznat všechny postavy a jejich představitelky z našeho fotokvízu.

Nesmutněte, pokud se vám do odpovědí vloudila nějaká ta chybička. S chutí se pusťte do našich dalších kvízů a fotokvízů zaměřených na oblíbené filmy či seriály. Přinejmenším si tak ukrátíte dlouhou chvíli.

Zdroj článku: