Dnes v Ulici: Gábina řeší nezaplacenou zakázku a Karla Kryštofa podporuje v tom, aby maturitu minimálně zkusil

Dnes v Ulici: Gábina řeší nezaplacenou zakázku a Karla Kryštofa podporuje v tom, aby maturitu minimálně zkusil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věci se mnohem lépe řeší, když na ně nejste sami. Své o tom ví Gábina, která může cokoliv ohledně práce probrat doma se svým Jirkou. Dnes má rozhodně co probírat. Ke společnému rozhovoru zasednou také Karla s Kryštofem a řeší maturitu.

Tony přitvrzuje a skoro až křičí na svého nevlastního bratra

Zkušební otázky k případné maturitě nezabraly tolik, jak Tony předpokládal. Ačkoliv má spoustu práce s Coolnou a doma dvě děti, nachází čas ještě na podporu svého nevlastního bratra. Ten mu u baru často pláče nad svým osudem. Jak byl hloupý, když nedělal maturitu. Mára má divný pohled na věc, když si myslí, že právě maturita mnohé změní. Může, ale nemusí. Nicméně je to dobrý krok směrem dopředu. I kdyby lepší práci díky maturitě hned nezískal, bude mít něco, za co na sebe bude pyšný. Problém je v tom, že Kryštof ani nezačal a už se staví na zadní. Má spoustu výmluv, že je to těžké a že to zkrátka nezvládne. To Tonyho naprosto vytočí. Na svého nevlastního bratra je až nepříjemný a prakticky od toho dává ruce pryč. Je jasné, že téma maturita už Mára s Tonym nebude moct probírat, pokud se pro ni nerozhodne. Ale ještě je tady Karla.

Karla hodlá Máru podpořit, záhadou je, že jsou neustále bez peněz

Karla hodlá svého muže podpořit v čemkoliv. Ostatně hodně mu dluží. Když před ní Kryštof otevře téma maturita, naslouchá mu a vnucuje mu myšlenku, že právě tento krok je správný pro to, aby zvýšil své nízké sebevědomí. Díky jejím slovům se Kryštof cítí o dost lépe. Dokonce má pocit, že by maturitu zvládnout mohl. Má však jednu podmínku – nesmí se o tom dozvědět jeho máma. A tak je Věrka opět tou, před kterou se vše bude tutlat. Karla i Kryštof mají jasno. Kdyby Věrka věděla o tom, že její syn studuje, neustále by pro něj vypracovávala pomocné materiály. Kromě této podmínky je tady ještě jeden docela podstatný problém, a to chybějící finance. Je sice záhadou, že taxikář v Praze a policejní vyšetřovatelka nemají slušný polštář úspor, naštěstí však existují i půjčky.

Gábina přijde o zakázku za třicet tisíc korun

Velmi nepříjemnou věc bude řešit Gábina, které zákazník odvolal zakázku. Zakázku, na kterou dal zálohu. Nicméně ta ani zdaleka nepokryje cenu za práci a materiál, kterou do toho Gábina vložila. Je to nepříjemné, ale musí se to řešit. Naštěstí má doma Jirku, který jí pomůže napsat e-mail. Jeho cílem je neplatícího zákazníka zastrašit. Má to ale štěstí, že si bude brát policejního vyšetřovatele, kterého nic nerozhodí. Respektive téměř nic. Jediná věc, která Jirkovi nahání hrůzu, je jeho táta. A ten je teď u něj častěji, než je zdrávo. Opět mu volá a chce se sejít, aby mu něco dal. Po dvaceti letech je to naprosto nečekané a Jirka už neví, jak se z kontaktu se svým otcem vykroutit. Nakonec to beztak vyřeší výmluvou na hodně práce. Ta to jistí!

Zdroj článku:
  • Autorský text